Görüntü olarak çok hoş olmuş, atış videolarını merakla bekliyorum. Umarım belirlenen fiyatını hak eder.
(Ricamdır; en azından kullanıp test etmeden yerli mali diye yerden yere vurmayın.)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Görüntü olarak çok hoş olmuş, atış videolarını merakla bekliyorum. Umarım belirlenen fiyatını hak eder.
(Ricamdır; en azından kullanıp test etmeden yerli mali diye yerden yere vurmayın.)
Aşık oldum.
Yerden yere vurulacak bir tarafı yok zaten Dağlıoğlu markası kendini kanıtlamış bir markadır. Herhangi bir kötü söylemde bulunanı daha görmedim Saıga`ya diss atıyorlar resmen
Bu yivsiz av tüfeği mi ?
Bu yivsiz av tüfeği mi ?
Bende merak ettim. Yivsizse seyirlik için bile alınabilir fiyatda uygunsa
Evet arkadaşlar Yivsiz av tüfeği. Genelde AK tipi yivsiz av tüfekleri üretiyorlar. Fiyatları biraz daha makul olsa oldukça fazla tutulanacağını düşünüyorum. Malzeme kaliteleri oldukça iyi.
Sıradan modelleri 2.990TL ye satıyorlar bu tahminen 3.500 olacak o da en düşük fiyatı belki daha fazla bile olur dedi dersiniz
Helal olsun valla yapana, saf kan svd kullanamıyoruz ama yurdum insanı bu işinde üstesinden geliyo bi şekilde
fiyatı şuan için bana biraz ağır geliyor ileride koleksiyonum için kesinlikle listemde. Fiyat 3.250 TL olarak açıklamışlar
Maalesef pek dragunov svd ye benzetemedim ben. romanya üretimi çakma dragunov ak-47 karışı tüfeklere benzemiş.
kaç cal acaba 12 mi?
36 GA hocam
bu modelleri pcp olarak ta yapaslar d
adindan yinmez
bu modelleri pcp olarak ta yapaslar d
adindan yinmez