değerli forum üyeleri Merhabalar.eski tufegim mod 125.atış yaparak yayını bozdum, daha sonra koydum kenara.simdi tekrar dönüyorum bu spora.fakat pcp almaya karar verdim.amacım 200-300 metreye sıhhatli atışlar yapabilmek.bu nedenle butceme uygun olarak bt65 ve puncher serisi var.bt 65 i ikinci el buldum.puncher serisini sıfır düşünüyorum.sizce hangisini almalıyım ? Tavsiyelerinizi bekliyroum.:)
Kral puncher w mi yoksa bt 65 mi ??
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
200-300 metreleri görebileceğin tüfeklerden birisi bt65' tir. Ne yazık ki kralın menzilini aşıyor bu mesafeler. Sıhhatli atış yapablir misin bilinmez. Ancak mod 125' ten sonra bt65' i rahat kullanacağın kanısındayım. Ben de torpedo 155' ten sonra bt65 aldım. 200-300 metreye isabetli atış için tüfek modlanmalı, amacına uygun pellet kullanılmalı, en az 24 büyütmeli bir dürbün ki bu bile bence yetersiz, ayarlı dürbün ayağı zaten şart çünkü 200 metreden sonra pelletin vuruş noktası dürbünün görüş açısının çok altında olacaktır, dürbünü şimleyebilirsin ama bu sefer de kısa mesafeye atamazsın, en önemlisi tüfeğini tanıyan huyunu bilen ve deneyimli bir atıcı. Bu saydığım kombinasyonları bir araya getirirsen isabetli uzun mesafe atışları yapabilirsin. Tabi bu sadece benim görüşüm.
-
Çok tesekkurler verdiğiniz değerli bilgiler için.saydiginiz hususlardan sadece dürbün o kadar yeterli değil.onu da tüfekten sonra halledicem.bt 65 de biraz pahalı geliyor gözüme açıkçası.kral i düşünüyor olmamin tek nedeni de bu zaten.
-
bt 65 ağır bir tüfek stabilte yok tetik çok sert benimde düşündüğüm kral ise forumda paylaşılan bilgilere göre daha hafif ve atış stabilitesi olarak harika. Bt 65 mi puncher mi bence puncher
-
Kralın tek sorunu namlu, namlu da bir tüfekte her şey demektir. İmkanınız doğrultusunda seçeneklerinizi çoğaltmanızı tavsiye ederim.
-
bt65 6.35
-
valla bende kral a doğru kayıyorum.çünkü bir noktada herşey maddiyat oluyor maalesef.kral yanında pompasiyla beraber fiyatı ile ikinci el bir bt65 alınabiliyor.Scuba, pompa ,vs .hariç.nasip bakalım.bu arada satılık bt65 ya da kral olan arkadaş varsa görüşebiliriz.
-
bende kral puncher bulpup W 5,5 var 200 metreye çok güzel atışlar yapıyorum çok memnunum tafsiye ederim
-
Sagolun verdiğiniz bilgiler için.sayenizde kral almaya doğru gidiyorum :))
-
bende Kral Breaker Bullpup 5.5mm kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
-
Ben, Kral Puncher Pro W Ceketli kullandım. Sahibi olan arkadaş da memnun ben de çok memnun kaldım..
-
Herkese Merhabalar..birkaç kisiye özel olarak kral mi bt 65 mi diye sordum.fakat kral in namlusunun kotu olduğunu söylediler..üstüne de kral in atış stabilitesinin bt 65 in yanından geçemeyeceğini söylediler..güç olarak da her turlu bt 65 daha gucluymus .
-
Güç açısından bt65 sınıfının en iyilerinden. Kral güç konusunda bt65' in yanından geçemez. Atış stabilitesi hakkında birşey söyleyemem. Tanıdığım bir arkadaş kral puncher tüfeğine at44 namlusu taktırdı, regülatör ilavesiyle beraber 30 metrede tek delik yaptı tüfek. Bu benim şahit olduğum bir durum. Tüfekte her özellik önemlidir ama namlu kötüyse diğer özelliklerin bir anlamı yok.
-
tesekkurler.
-
Bt65 te Walther namlu var başka bir şeyden bahsetmeye gerek duymuyorum.