merhabalar ben araniza yeni katildim.
Kafama takildi benim tufegim vortex olan modelden degil yay yerine piston takmak mumkunmu acaba ? Ve mumkunse kral nitro piston takilabilirmi . simdiden tesekkur ederim
Mod 125 sniper yaylı sistemi değistirme
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fabrikada sistem değişikliği yapıyorlar 115tl gibi bir fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla ama mod 125e kralın nitrosu olurmu onu bilmiyorum. Büyük ihtimalle yapısal olarak uymaz diye düşünüyorum.
-
eğer mod 125 2011 yılından sonra üretim ise takılıyormuş,daha eskil önce üretim olan kasa farkından dolayı takılmıyormuş,kısaca quatro tetik varsa takılabiliyormuş.
-
Hocam kasası vortex ile aynı(tabi icini bilmiyorum) ve pistonu nereden bulabilirim kral nitro piston uyum saglarmi acaba ?
-
Bence tam emin olmak için fabrikadan bilgi alın, en sağlıklısı öyle olacaktır.
-
bence maceraya gerek yok,yolla fabrikaya taksınlar vortexi,bakımı yapılsın,piston contası değşsin ondan sonra atışa devam .
-
Aradım bu gün fakat ben faturasını almamıştım aldığım bayideki arkadaş lazım olmaz dedi diye. Yarın gidip bi konuşayım ben faturasız problem olur dedi teknik servis . En kötü av bayiisi adına göndermeyi planlıyorum Vortex e geçmem daha iyi olur dimi bu şekilde aşırı sarsıyor omuzumu 20 30 atıştan sonra omuzumda hal kalmıyor
-
fatura mutlaka al atışa gittiğin zaman polisin kontrol etme durumunda fatura ruhsat yerine geçer