Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
krm yi kullandım JSP ile ciddi mesafe farkı var birazda sert olunca korktum palet girisinde tortu kalıyor. O yüzden bıraktım ama namlu fiyati ve pellet fiyati karşılaştırinca da ucuz pellet daha mantıklı ama mesafede de epey fark oluyor dediğim gibi
Ankara avfoni den almıştım 7 gün içerisinde iade ve değişim diyorlar 4.gün gittim hiç kullanamadigim tufegimi değişim yapmadılar fabrika ile konuştum onlara gönderdim artık alacak arkadaşlar dikkat avfoni den sakın almayın...
Yeni çıkan jsb beast 5,5 mm 34 grain saçmayı kral arms breaker bullpup kaç fps hızla atabilir...bilen ya da tecrübe eden varsa öğrenmek isterim... cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...daha önceden bir videoda Metehan bey jsb 18 grain saçma yı. Kral arms breaker bullpup ile ortalama 900 fps ile atabildiğini chrono ile ölçerek göstermişti..
uzak mesafe atışlarında 15.5 grain pelletin düşüşü 18.5 göre gözle görülür şekilde daha azdır..
yakın mesafede(50-70m) düşüş kendini fazla hissetirmezken 150-200 metrelerde düşüşün ivmeli bir şekilde artmasından dolayı düşüş mesafesi çok açılmaktadır..