Merhabalar,
Gecen Cumartesi 1 saat atis yapma sansim oldu. Bu sefer A4 buyuklugunde, her birinde 13 hedef olan 2 kagit hedef koydum 27 metreye ve genelde bunlara ates ettim JSB Exact peletler ile. Ilk dolumda 75 atis yaptim 200-100 bar arasinda; ilk 10 atisi kapaklara ve muhtelif hedeflere, sonraki 65 atisi da ilk kagittaki 13 hedefe yaptim. Ikinci dolumda da benzer sekilde 75 atis yaptiktan sonra bir 10-15 atis daha yaptim kapak gibi hedeflere isabet sorunu yasamadan. Ilk grup (soldaki kagit, orta ust hedef) kolum atis yastiginda, tufek de kolumun ustunde olacak sekilde, sonrakilerin hepsi de tufegin onu atis yastiginda arkasi omzumda olacak sekilde yapildi. 4. veya 5. hedeften sonra durbunun artikilini biraz saga kaydirdim. Vaktimin bitmesine 7-8 dakika kala, tufegi bir daha doldurup 20-25 atis daha yapabildim spinner gibi hedeflere ve bu hafta istemsiz tetik dusurmedim cok sukur
Yukaridan asagiya, once orta sutun, sonra sol, en son da sagdaki hedeflere ates ettim:
Yukaridan asagiya, once sol, sonra orta, sonra da sagdaki hedeflere ates ettim:
1 saatte 180'den fazla atis yaptim, sasirdim dogrusu
Not: Konu kalabaligi olmamasi icin bundan sonra haftalik atislarimi bu baslikta paylasmayi planliyorum.
Selamlar