Merhabalar,
Bugün sabah bi ara fırsat bulup yarım kalan sıfırlama çalışmamı tamamlamaya karar verdim. Atış panosuna 1 tl çapında, 25 kuruş ve 5 kuruş çapında 3 farklı noktaya daireler oluşturup, sırasıyla 1 tl, 25 kuruş ve 5 kuruş noktalarına ölçtüğüm 50 metre mesafeden atış yaptım. 1 tl atışlarında dürbünün sıfırlanmasına az bir ayar kaldığı için onu tutturana kadar biraz uğraştım. 1 tl lik atışı tutturunca 25 kuruş alanına atışa geçtim. ayar düğmelerini azar azar döndürerek son atışta 25 kuruşu da vurduktan sonra kendime güvenim geldi ve 5 kuruşluk daireye 3 atış yaptım ve 3. atışta 5 kuruşu ortasından vurdum.
Sonra silahımı bıraktım ve bu hobiyi zirvede bırakayım dedim
Muhteşem bir duyguydu. Forumda gördüğüm konularda 50 mt de pcp silahlarla atılabilen bir nokta hedefe yaylı bir silahla atış yapıp hedefi vurmak kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi
Velhasıl gelişmem gayet iyi gidiyor kanımca. şimdiki hedefim elimde kalan jsb heavy 18,13 grain peletlerle 100 mt de soda şişesini vurabilmek. sonrasında dürbünü yeniden sıfırlamam gerekecek zira 3 kutu JSB diabolo 15,89 gr peletlerim dün elime ulaştı. Bundan sonra sanırım sürekli onlarla devam edeceğim.
Herkese iyi atışlar...
Saygılarımla