Sigara içen arkadaşlar özellikle izleyin! Sigara suyu ne hale getiriyor.
İlginç bir deney! Sigara içen arkadaşlar mutlaka izleyin.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Paket üzerinde yazılı rakam insanın sigara içişini simüle eden bir makine ile ölçülüyor, daha hızlı içildiğinde katran nikotin oranı artıyor. O zaman bu filtre edilmiş dumanı skuba tüplerine bassak, sigara içmenin yasak olduğu yerlerde ciğerimize çekmek suretiyle kullanabilir miyiz
-
igrenç bişey yaa. resmen zift. allah içenlerin sonunu hayır etsin
-
Vallaha güzel fikir Ama basıncı iyi ayarlamak lazım yoksa mazallah sıkıştırılmış sigara dumanı kulak,burun,boğaz demez heryerden çıkar
-
bu meredi içen arkadaşlara ne izletirsen izlet fark etmiyor.bile bile kendilerini video daki gibi zehirliyorlar.hem sağlık olarak hem maddi olarak çok üzülüyorum içenlere.adamlar pakede yazmış üstelik sigara öldürür ,kanser yapar ama takan yok.atın ölümü arpadan olsun diyorlar.çok yazık çok
-
Paket üzerinde yazılı rakam insanın sigara içişini simüle eden bir makine ile ölçülüyor, daha hızlı içildiğinde katran nikotin oranı artıyor. O zaman bu filtre edilmiş dumanı skuba tüplerine bassak, sigara içmenin yasak olduğu yerlerde ciğerimize çekmek suretiyle kullanabilir miyiz
Eğer böylebir skuba tüp icat edilirse bana haber vermeyi unutmayın
-
bu meredi içen arkadaşlara ne izletirsen izlet fark etmiyor.bile bile kendilerini video daki gibi zehirliyorlar.hem sağlık olarak hem maddi olarak çok üzülüyorum içenlere.adamlar pakede yazmış üstelik sigara öldürür ,kanser yapar ama takan yok.atın ölümü arpadan olsun diyorlar.çok yazık çok
Bazı paketlerin üzerinde iktidarsızlık yapar yazıyor -Onalara denk gelince iade ediyor ve öldüreninden ver diyorum
-
Bazı paketlerin üzerinde iktidarsızlık yapar yazıyor -Onalara denk gelince iade ediyor ve öldüreninden ver diyorum
Alemsin vallaha abi, ilk önce ne yazmış diyip dikkatlice okuyordum tam o sırada sodadan bir yudum çekmiştimki 'öldüreninden ver diyorum 'okuyunca koptum hala genzim yanıyor bu arada sakın güleceğiniz bir durumdayken soda içmeyin çok kötü yakıyor
-
Bu illeti bırakalı tam olarak 3 ay 4 gün oluyo ve hala mücadeleye devam tabi. Allah bırakmaya çalışanların yardımcısı olsun. Her ay cebimde 120 YTL fazladan para kalıyo.Dışardan süper şeyler sipaiş ettim vallla takımı taklavatı dizdik gibi.Herkeze tavsiye ederim
-
Ya iyi hoşda adam suyu hiç yenilemiyor ki vücudumuzsa hergün yenileniyor su oldugu yerde kalmıyor ki
-
Arkadaşım işin zor kısmındasın. İlk bir hafta, hatta 1 ay çok kötü olur diyorlar. Darısı başımıza.
-
Bu illeti bırakalı tam olarak 3 ay 4 gün oluyo ve hala mücadeleye devam tabi. Allah bırakmaya çalışanların yardımcısı olsun. Her ay cebimde 120 YTL fazladan para kalıyo.Dışardan süper şeyler sipaiş ettim vallla takımı taklavatı dizdik gibi.Herkeze tavsiye ederim
Şaka biryana arkadaşlar aslında kendimize bu illeti içmekle çok büyük kötülük yapıyoruz,kuatele Arif bana ilk sigarayı bıraktım içmicem dediğinde inanamamıştım,bırakamaz demiştim kendi kendime ama beni şaşırttın seni gerçekten tebrik ediyorum işallah tekrar başlamassın.Sigarayı bıraktın ayda 120 ytl fazladan para kaldı diyorsun çok güzel hem maddiyatına hem sağlığına bi iylik yapmış oldun darısı başımıza
-
demek ki hepsinin üstüne böyle yazmaları lazım iktidarsızlık yapar ,erkeği yumuşatır gibi sloganlar yazsalar senin de dediğin gibi daha caydırıcı olabilir.
-
Şaka biryana arkadaşlar aslında kendimize bu illeti içmekle çok büyük kötülük yapıyoruz,kuatele Arif bana ilk sigarayı bıraktım içmicem dediğinde inanamamıştım,bırakamaz demiştim kendi kendime ama beni şaşırttın seni gerçekten tebrik ediyorum işallah tekrar başlamassın.Sigarayı bıraktın ayda 120 ytl fazladan para kaldı diyorsun çok güzel hem maddiyatına hem sağlığına bi iylik yapmış oldun darısı başımıza
Ama ben ilk dediğinde inanmıştım ve gerçektende öyle oldu. Keşke diğer içen abilerim ve babamda bıraksa.
-
Yazılı olunca etkili olmuyor, resim koysunlar
-
[Resim Engellendi: http://img113.imageshack.us/img113/6703/adszpjk6.jpg]
[Resim Engellendi: http://img520.imageshack.us/img520/9058/adszkjxn0.jpg]
[Resim Engellendi: http://img183.imageshack.us/img183/5480/adszde3.jpg]