Merhaba Arkadaslar cok yakinda Kral Pitbull isimli tufegi ile karsimiza cikiyor.
755 cc tup hacmine sahip
Arka tup 425 on tup 330 cc hacimli.
KRAL PITBULL 755 CC
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu gün aksu avın sitesinde gördüm.
şimdilik adını beğenmedim, klişe olmuş.hayırlı olsun Kral için.
-
güzel olmuş bir de gücü herkulesin gibi olursa tadından yenmez ,ister tam gucte ister düşük güçte zevkine göre atış yap,bir de puncherin gibi regülatörsüz stabil atışlar yapabilirse ve uygun fiyatı olursa iyi satış grafiği yakalar.,hadi hayırlısı.
-
Hayırlı olsun umarım güç ve isabette istikrarlı bir ürün olmuştur.
-
herculesin tüpleri göz zevkini bozuyor bu daha iyi gözüküyor
-
Ne zaman yerli üreticilerden Ataman M2R gibi estetik modeller göreceğiz acaba? Görsellik göreceli bir kavram ama ne bileyim bana hitap etmedi. Puncher Maxi daha yakışıklı bence...
-
ataman tarzida umarim yaparlar
-
güzel tüfek
-
Tüfek çok iyi olmuş, ağırlıkta düşük. 750Cc gücü düşürünce 500 tane atar, sabaha kadar atış yapılır. Namluda iyi olursa yok satar ..
-
bence türkiyedeki modeller içinde en şık olani bu benim fikrim tabiki herküles gibi gücü olursa düşünmeden alınabilir
-
bunun bir de çift 425 cc tüplü olanını yapsınlar al sana yerli evanix premium monster .
-
Şahsi fikrim Kral firması Hatsan' a göre daha yakışıklı tüfek üretiyor. Bu tüfek te görsel olarak tatmin edici. Ceketli namlusu hoş durmuş. Keşke Hatsan' da görsel konulara biraz daha önem verse. Mesela çift tüplü olan Hercules biraz çirkin duruyor.
-
duyumlarıma göre yakın zamanda yeni 1-2 model daha çıkaracakmış kral
-
Gladiatöre benzemiş ama daha yakışıklı
-
valla kraldan yarı otomatik tabanca ve tüfek bekliyorum tüfek evanixlerdeki gibi elektronik olsa daha ii olur hava sarfiyatı yapiyor diger turlu
-
acaba gücü ve fiyatı ne kadar
-
Yerli üreticilerimizden FT yönelik kundak bekliyoruz
-
guzel tüfek olmuş kral arms takipe devam
-
hercules de iki adet 500 cc tüp var. Hacim olarak bir adım geride kalmış. Estetik olarak da bir adım daha önde. İnceleme videolarını sabırsızlıkla bekliyorum. Fiyat olarak hercules'den biraz daha hesaplı olursa tercih edileceğini umuyorum.
-
basarılı
-