Bn kraldan pcp tabancaya pulpup kundak bekliyorum sihirli bir makine olurdu harbiden
KRALARMS PCP TABANCA MP01
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
en az eforsuz pompada en çok güç üreten kazanır zoraki hp tarzı yada fx indy yada daisy 953 şekilnde çalışan en kullanışlı pcp yi yapan yılın yerli üreticisi ödülünü alır
-
Kralın pcp tabancasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Hızı isabeti atış sayısı. Kralın sitesinde de hiçbirşey yok.
-
yakinda video cekerim ...
-
Merakla bekliyoruz
-
Tabanca Dipçiksiz 1.45 kg. jsb 18.13 grain pelet ile 750-700 fps arası 20 atış yapıyor, isabete yorum yapamıyorum
-
Umarım at-p lerden daha iyi çıkar performans olarak. Çünkü görüntüsü daha güzel.
-
isabet konusu endişelendiriyo beni
-
min güçte kaç atış yapiyo o önemli
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu iki video var da min gücü ne ve kaç atisi var onu merak ediyorum -
Çok teşekkürler paylaşım için. Sırada isabet konusu var
-
Bende atp2 4.5 var 50 cc tüp+tüp önü regülatör ile jsb 8.44 graini 800 fps de 30 atış yapıyor . Bu tüfeğinde 105 cc hacimde olduğunu düşünürsek 4.5 mm ile minimum 4 şarjör atması gerekir.
5.5 mm bu tür 26-30 cm namlulu tabanca türevlerinde gereksiz oluyor, zaten uzak mesafe atılamayacağı için 4.5 ile 800 840 fps arası hız/atış sayısı gayet verimli oluyor .
-
Bnce 100 cc olduğu icin 4.5 ile en az 6 şarjör atmasi gerekiyor eğer öyleyse gayet iyi olur 5.5 in stabilitesi biraz kötü geldi bana
-
Gücüne şüphe yok, inşallah isabeti de iyidir.Ancak iİlk atış 753 fps son atış 607 fps. Bence aradaki fark fazla regülatör şart diyorum ben. Ayrıca 2 şarjör atış sayısı bana az geldi güçten biraz daha feragat edilip mesela 600 fps ye sabitlense en azından 3-4 şarjör atılabilse ne bilim
-
Şahsi fikrim; halihazırda scubası veya pompası olan bir pcp sahibinin ikinci silahı olarak alacağıdır. 2 şarjör çok az olmuş, beraberinde mutlaka pompa veya scuba taşımak zaruri olmuş.
-
fps düşüşleri hızlı bana stabil gelmedi.Atış sayısı az geldi.muhakak yanında sucuba tüp gezdirmen gerek.Görüntüsü güzel hatsanın pcp tabancası daha sitabil geldi
-
Arkadaşlar atılan peletin de 18.13 olduğunu unutmayalım , 15 grain veya 14 grain pelet ile daha yüksek hızlarda daha stabil atışlar yapılabilir. Anlaşılan fabrika güçlü gösterebilmek için çekiç yayın oldukça sıkı yapmış .
jsb nin sanırım 13-14 grain arası bir peleti vardı , onunla 800 fps de 3 şarjörün rahat atacağını düşünüyorum
-
esayar07 arkadaşım bende tüp önü regülatörlü atp var yazmışsın.
O nedir resim paylaşma imkanin varmi.
O uygulama bu kralin tabancasindada yapilabilirmi? -
Videodaki atis sirasinda18.13grainle atis yapilirken güç seviyesi kaçta ayarlı iken denenmiş?
Hevesle bekliyordum suan sadece 5.5mm mevcutmuş, biraz daha sonuc görüp almakta fayda var sanırım tasarimi güzel tup daha buyuk ama nasil 24 atışta 100 bara indi anlayamadım ben sanırım regülatör şart olacak
-
son güçte atışlar ama atis sayisi acikcasi beni sasirtti daha cok beklerdim ve 4.5 mm ile 80 atış beklerim 600 700 arasi
-