425 cc kapasiteli tupu ile yeni Kral Jumbo
Varan 3 te geldi
KRAL JUMBO YENI PCP TUFEK VARAN 3
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
görünüş açısından beklentilerimi karşılayan bir tüfek oldu.
İncelemeleri merakla bekliyoruz. -
Yakışıklı tüfek. Şunların, bir hatsan nova reg, bir de bunun isabetini merak ediyorum.
-
Emeği geçen Kralın tüm persönel ve yöneticilerini tebrik ederim, helal olsun yapanlara,bu kadar kısa sürede bu kadar güzel tüfekler sürdüler piyasaya,pcp tüfeklerin olabilecek nerdeyse tüm versiyonlarını üretmeye başardılar,geriye sadece otomatik,taktikal ve bunun "double jumbo" yani çift tüplüsü (bu arada bu isim tam oturdu galiba ) modeli kaldı,tüm havalı silah severlere hayırlı uğurlu olsun,gerçekten çok güzel silah yapmışlar,resmen "al beni " diye haykırıyor ve KRALA bu başarıların devamını dilerim.
-
Bence bugüne kadar iç piyasadaki gorunus olarak en estetik tüfek bu olmus..özellik olarak regülatör,Lw namlu ,düşük ağırlık ve yüksek atış sayısı olsa bu tüfek yok satar.
-
Tetikte yumusak ve ayarlanabilir olma ozelliginide unutmamalari lazim.
200 bar kullanim basincli
18 grain jsb ile 950 fpsde 100 atis yapiyormus.
425 cc tup
3.5 kg agirliginda -
48 cm full ceketli namluya sahip.
-
valla daystate gibi olmuş sekil on numara beş yıldız
-
Bence bugüne kadar iç piyasadaki gorunus olarak en estetik tüfek bu olmus..özellik olarak regülatör,Lw namlu ,düşük ağırlık ve yüksek atış sayısı olsa bu tüfek yok satar.
kesinlikle doğru söylüyorsunuz.
bu güne kadar yerli üretim tüfekler arasında en şık görünüme sahip olanı bu bence de. -
tası tarağı sattırıp pcp ye bulaştıracak bu ilerleyiş.
anladığım kadariyla her iki ellede kullanılabiliyor doğrumudur?
-
Özellikler iyi ama görünüşü benim tarzım değil. Pusuya yattım, tüm yeni Kralları bekliyorum. Artık pcp deneyimi yaşamanında zamanı geldi. Umduğumuzu bulamassak Kral pro + custom kundak
-
birebir kopyası sentetik 3 kg müthiş olurdu ancak buda gurur verici teşekkürler kral mutlaka titanyum çeliğinede yatırım yapmalısınız
-
Tetikte yumusak ve ayarlanabilir olma ozelliginide unutmamalari lazim.
200 bar kullanim basincli
18 grain jsb ile 950 fpsde 100 atis yapiyormus.
425 cc tup
3.5 kg agirligindaMetehan fiyattan bir haberin var mı.
-
Fiyat bilgim yok malesef
-
Kral Puncher Pro versiyonu gibi bu modelde güzel gözüküyor. Güzel bir FT modeli bekliyoruz.
-
kralın en harika olduğu konu tasarım bence