Abi eline saglık,hatsan bu kurcaladınmı kendine geliyor,hatta kendini aşıyor...
Hatsanın ufaklığını Abi yaptım. Hatsan striker junior oldu ağır ağbi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu gün 52 adım mesafede. ki 90 cm adımlarım soda şişelerini patlattım. Güç bence yeterli oldu boyutuna göre
-
Hocam dedim ya tüfeğe talibim,
-
Bunu satmaya gönlüm el vermezde dilerseniz size Birtane alır yaparım.
-
Bunu satmaya gönlüm el vermezde dilerseniz size Birtane alır yaparım.
Emir Hocam benim de aklımdan ve gönlünden geçen bir teklifdi.
Zaman ayırabilirseniz eğer ,bu küçük canavardan bende sahip olmak isterim ve belirtmek isterim ki hiç de acelem yok; sabırla beklemeye razıyım hocam. -
tamam bakalım hilalde kaldımı junior
-
selam yukarıda namlu şokundan bahsedilmekte ne olduğunu öğrenmek istiyorum benim bir ithal havalı tüfek var namlusu sanki bilezik şeklinde halka halka gibi duruyor acaba bahsedilen namlu şoku benim tahmin ettiğim şey mi dir.
-
Namlu şoku, namlu ucunun( çıkış yönünde) bir miktar daralmasıdır ,pelet namlu ucunu tatlı sıkı şekilde terk etmesi içindir isabete çok faydası vardır.
-
Namlu şoku, namlu ucunun( çıkış yönünde) bir miktar daralmasıdır ,pelet namlu ucunu tatlı sıkı şekilde terk etmesi içindir isabete çok faydası vardır.
selam teşekkür ederim. verdiğiniz bilgi için.
-
Yaylılarla uğraşma namlu kes (sünnet) yay kısalt vs bu tatlı virüsü banada bulaştırdığın ve sabırla verdiğin fikirler tecrübeler için sana canı gönülden Tşk ederim Emir hocam iyiki varsın
-
Yaylılarla uğraşma namlu kes (sünnet) yay kısalt vs bu tatlı virüsü banada bulaştırdığın ve sabırla verdiğin fikirler tecrübeler için sana canı gönülden Tşk ederim Emir hocam iyiki varsın
Eyvallah Akın sende iyiki varsın. bu güzel bir virüs.
Yaylı candır... -