Altında ray olmayan yalnızca alttaki linkte görünen vida girişi olan gövdeye nokta atışı olarak ürün önerebilir misiniz? İlginçtir ki fotoğrafçılıkta kullanılan tripod kızağının vidası olmadı.
http://images.monoprice.com/productlargeimages/6020003.jpg
Kral Pro'ya Bipod?
-
Koray Aykut -
13 Aralık 2016 18:49
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Türkiye'de aksuav satıyordu linkini aşağıya koyacağım ancak stokta yok gözüküyor bir arayıp sorun isterseniz ayrıca yurtdışından alırım beklerim biraz derseniz dealextreme'de satılıyor onun linkini de ekledim.
-
Altında ray olmayan yalnızca alttaki linkte görünen vida girişi olan gövdeye nokta atışı olarak ürün önerebilir misiniz? İlginçtir ki fotoğrafçılıkta kullanılan tripod kızağının vidası olmadı.
http://images.monoprice.com/productlargeimages/6020003.jpgeğer tüfeği sıfır aldıysan kutusunun içinden bipod için ray çıkması gerekiyor.
-
Türkiye'de aksuav satıyordu linkini aşağıya koyacağım ancak stokta yok gözüküyor bir arayıp sorun isterseniz ayrıca yurtdışından alırım beklerim biraz derseniz dealextreme'de satılıyor onun linkini de ekledim.
Çok teşekkür ederim
-
eğer tüfeği sıfır aldıysan kutusunun içinden bipod için ray çıkması gerekiyor.
Bir yanlışlık olabilir farklı yerlerden 4 pro aldık hiç birinin kutu içeriğinde ray görünmüyor ve yoktu?
-
DX'ten satın aldım
-
benim puncher w ve pompa kampanyalı setinden gez arpacık ve plastik bipod çıkmadı ama ne hikmetse ray çıktı,bu kadar ucuz bir parça olan rayı neden standart olarak her kutu içerinğine koymuyorlar anlamış değilim.
-
DX'ten satın aldım
DX ten aldım demissiniz geldimi ürün. DX ten alış veriş güvenlimidir.
-
DX ten aldım demissiniz geldimi ürün. DX ten alış veriş güvenlimidir.
Ürün satın aldıktan 3 hafta sonra elime ulaştı sorun yaşamadım.
-
Ürün satın aldıktan 3 hafta sonra elime ulaştı sorun yaşamadım.
direk linktekini aldım dimi bağlantı vidası falan uyuyur dimi kral puncher pro ya bende onu sipariş vericem