Yusuf beyi kaç defa aradım ama daha bir sefer alışveriş yaptım. Yukarıda yazılan bütün pozitif yorumları hak ettiğini düşünüyorum. Büyük bir problem olmadıktan sonra, artık başka yerden alışveriş yapmam. Hayırlı işleri olsun.
K9 Pet House/ Marmaris
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Yusuf beyi kaç defa aradım ama daha bir sefer alışveriş yaptım. Yukarıda yazılan bütün pozitif yorumları hak ettiğini düşünüyorum. Büyük bir problem olmadıktan sonra, artık başka yerden alışveriş yapmam. Hayırlı işleri olsun.
K9 Pet House/ Marmaris
Kral tufek sanırsam deniz bey hayirli olsun simdiden,,yusuf bey Aksu av güven demektir.
Aksu Av ve Yusuf Bey için bir pozitif yorum da benden. Gerçekten ilgili bir satıcı.
Aksu avdan bende çok alışveriş yapıtım. Çalışanlarını şahsi olarak tanımıyorum ama almış olduğum ürünün paketlenmesinden tutun satış sonrasına kadar çok iyiler
Ben henüz alışveriş yapmadım ama genelde beğendiğim bir site dolaylı alışveriş yapmışltım gerçi.
Ben de Yusuf Beyden bir kaç kez alışveriş yaptım. Her aradığımda telefonuma çıktı. Sorduğum sorulara sabırla cevap verdi sağ olsun. Şuan kullandığım tüfeğimi de kendisinden aldım. Çok ilgili bir satıcı.
Aksu av on mumara. Ne aldıysan malının arkasında duran bir esnaf. Alımlarda buradan devam. Saygılar
Aksu avdan bir çok alışverişim oldu. 1 tanesinde problem yaşadım. Kral Super Jumbo satın aldım , ayıplı mal geldi. İade etmek istiyorum dedim , iade alamayız dedi Yusuf bey. İade hakkım var falan dedim ama tavrı hemen değişti. Gönderin değişim yapalım veya başka bir modelle değiştirelim dedi. Üzerine para ekleyip arkadaşa Hercules aldık.
Yusuf abiyi yıllardır tanırım. Her ne aldıysam ne istediysem anında paketleyip gönderiyor. Alışveriş sonrası da malın arkasında bu denli duran hiç bir firma yoktur
Kesinlikle çok kibar ve işbitirici bir firmadır kendisi
Keşke herkes böyle olsa herkes herşeyin para olmadığını anlasa
Yusuf bey candir
aksu av, yusuf beyden gözünüzü kırpmadan alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. ilgili ve dürüst satıcı. Yaptığım alışverişlerin tamamından memnun kaldım. tüm hobidaşlara tavsiye ederim.
sizlere bende katılıyorum arkadaşlar daha önceden kendisini hiç tanımam, günlerdir araştırdığım dürbün ayaklarını kendisinin internet sitesi üzerinden aldım ama almadan kendisine ayaklar hakkında gece vakti oldukça whatsapp'tan sorular sordum ve gayet mantıklı cevaplar verdi gelen ambalaj çok güzeldi ayrıca hediye olarak hedef kağıtları koyması bana göre bir inceliktir. bundan sonra ilk adresim Aksu Av olacaktır.
Tek geçerim.. Aksu av candır cann..