kraldan yeni bir pcp daha geleceğe benziyor, hiçbir yerde açıklama yok fakat fuarda tanıtımda olan airarms condor benzeri, KralArms üretim bir pcp daha sergide.. Alparslan hocam çoktan ele almış bile tüfeği, Şen kardeşlere teşekkürler..
video
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
kraldan yeni bir pcp daha geleceğe benziyor, hiçbir yerde açıklama yok fakat fuarda tanıtımda olan airarms condor benzeri, KralArms üretim bir pcp daha sergide.. Alparslan hocam çoktan ele almış bile tüfeği, Şen kardeşlere teşekkürler..
video
bu video nerde nezaman çekilmiş bilgin varmi?
Eski sanırım.
Bu tarz füturistik tüfekler pek talep görmüyor sanki... Klasik tüfek candır, kraldan sentetik pro bekliyorum.
bu video nerde nezaman çekilmiş bilgin varmi?
Eski sanırım.
2016 prohunt fuar gezisinden kalma görüntüler efendim..
Bu tarz füturistik tüfekler pek talep görmüyor sanki... Klasik tüfek candır, kraldan sentetik pro bekliyorum.
aynen Ozan bey bana kalsa bende klasikten yanayım, ama ahşap olsun 50 kuruş fazla olsun
Kralın son 3 modeli zaten ahşap, bunların yanına taktikal bir sentetik yakışır. Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama sentetiğin hafifliğini ve ayarlanılabilirliğini seviyorum ben.
Şen kardeşler candır
şarjörlü modeli olmalı ve ağırlığı 3 kg nin altında olmalı namlu 60 cm süper olur umarım bu yazdıklarımı kralın mühendisleri okur
İsmi gerçekten kondor değil inşallah.
Keşke ciksa avrupa silahlara verene kadar bunlardan aliriz ama guclu olsun yani ben sanmiyorum sarjörlü olucagini guclu birsey olucaksa yani
kesinlikle şener çubukçu kardeşime katılıyorum 60 cm namlu ve agırlık azaltılırsa kesin alıcam .