Arkadaşlar zorakide eniyi sonucu veren jsb hangisi test eden varmı acaba pellet alacağım.birde uygun fiyatlı olupta iyi sonuc veren pellet tavsiyesi de lazım.rws basicte fena olmayan sonuclar almıstım. İlgilenenlere tesekkürler.(50 metrede sise kapagı vursa yeter ).
Zoraki Pellet.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konuyu takipteyim.
-
4 pompa 700 fbs isabet iyi
Zoraki Hp 01 için Değişik Peletlerle Chronograph Değerleri
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Zamanında forumda zorakinin 1 ila 4 pompa arasındaki Chronograph değerlerini yayınlamışlar,bu resmi oradan aldım. Umarım yardımcı olur. ben Victory Sport Dome kullanıyorum memnunum.
-
Zoraki aldıktan sonra denediğim 4.5 mm pelletler; crosman pointed, gamo pro hunter, geco, rws basic, h&n test pelletleri (6 çeşit), hatsan torpedo.
Geçen hafta lsb nin 7 li test pelletini de aldım ancak havalardan dolayı deneyemedim, tahminimce marta kadar da biraz zor gözüküyor.
Yukarda deneme şansı bulduğum pelletlerden 50 metrede en iyi sonucu hatsan torpedo 9.5 gr vermişti. Ondan sonra da geco ve gamo diğerlerine göre daha iyi grupman çıkarmıştı. -
geco dan bende memnunum şu sıralar gamo dan iyi olduğunu düşünüyorum
-
zoraki ultra, 2 pompa değerlerini tek pompada elde etse mükemmel olurdu...birde ar tipi bir dipçik ile tüfek versiyonu olur.