Merhaba arkadaşlar.Bugün aldığım hatsan striker edgeyi inceliycem. Öncelikle tüfekle hiç atış yapmamama rağmen gerek kundağı gerek ağırlığı çok hoşuma gitti.Silahı benim gibi yeni başlayacaklar için tavsiye ederim.Ben silahı 235 TLye bozkurtavdan aldım. Bozkurtavda elime 1 gün içinde ulaştırdı sağolsun.Kutu içinde silahımız,1 paket pellet , kılıf , comet 3x9-32 dürbün ve ayağı , gözlük , 100lü hedef kağıdı geliyor. Fiyatına göre ucuz bir set. Diğer sitelerde 4x20 olanlar bile 180-200 civarında bu fiyatına göre çok uygun. Pellete gelecek olursak ucuz bir pellet ama içinde hiç bozuk görmedim. Dürbünede biraz baktım gayet net ve güzel bu fiyata biçilmez kaftan hedef kağıdınıda sıfırlamada kullanabilirsiniz. Alacak arkadaşlara önerimdir.ileriki zamanlarda grupman da atarım
Hatsan striker edge inceleme
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun
-
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın
-
Hayırlı olsun.Simdiden duyar gibiyim.. hangi pcp tufegi tavsiye edersiniz .. sorusunu ☺ kazasiz belasiz atislar..
-
Teşekkür ederim.
-
hayırlı olsun
-
hocam silahı kullanmışsınızdır umarım. birkaç sorum olucak. silah hakkındaki görüşleriniz nelerdir? artı eksi yönleri nelerdir? grupmanı var mı? tahribatı nasıl? etkili menzili ne kadar?
-
Güle güle kullanın, bu silah biraz aşırı tepiyor yaylı olduğu için, ara sıra vidaların boşluğunu kontrol edip sıkın, biz bir kaç vida kaybettik.
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Namlunun govdeye bağlı olduğu el kundağındaki iki vida gevşeme yapıyor 100-200 atışta bir sıkın aynı şekilde gez de gevşer.Yay Rodajını tamamladıktan sonra daha çok verim alırsınız. Güzel sıfırlar kaliteli pellet kullanırsaniz 55-60 metreden pek ıskalamazsınız.( yay rodajını tamamladıktan sonra 3-12×40 dürbün taktım atışlarım desteklidir dürbün montajı için zetax üstadın tarifini dikkate almanızı öneririm) Selamlar...