Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım forumda yazılanları okuyorum ama araştırsam da bulamadım zoraki için dürbün almıştım ama bağlayamadım ayrı dönüştürücü aparatlar mı var zorakiye uyumlu güzel dürbün tavsiyeniz var mı
Şimdiden teşekkürler
Zoraki dürbün problemi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben stoeger 4x32 ışıklı dürbün kullanıyorum oldukça memnunum şimdilik. merak ederseniz resimlerimde var yakışıklı da görünüyor
-
Nikula 2-6x28 mildotlu ve ışıklı dürbün tavsiye ederim hem küçük hemde mildotlu zorakiye tam uyuyor. Şimdide Bushnell 3-9x40EG mildotlu ve ışıklı dürbününü kullanıyorum buda zorakinin üstünde çok güzel duruyor. Yalnız zorakiye dürbün monte etmen için arka ayağın vidasını traşlaman lazım yoksa zorakiye oturmaz ön taraftaki gibi dürbün vida kanalı yok. İstersen resimde çekip koyabilirim.
-
Aslinda tabancalar için en iyisi long eye dürbün ama nikula da gayet iyiydi
-
Nikulanın tek kötü yanı mildotları kalındı, oyüzden küçük hedefler kayboluyordu.
-
https://tr.aliexpress.com/item/Tactical-…oryId=200001988
zoraki için en güzel dürbün linkteki gibi long eye relief tipi uzaktan bakılabilecek dürbünler. ben de aynısını kullanıyorum. çok da memnunum.
-
3-9x32 aldım ben ama zorakiye bağlayamıyprum sanırım 22mm ayak almam gerekiyormuş
-
3-9x32 aldım ben ama zorakiye bağlayamıyprum sanırım 22mm ayak almam gerekiyormuş
evet 22 mm ayak alman lazım
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
nikula 2-6x28 e 18.3 cm
-
- gayet de şık duruyormuş peki 22mm dürbün ayağını nereden alabilirim
-
Nikula 2-6x28 mildotlu ve ışıklı dürbün tavsiye ederim hem küçük hemde mildotlu zorakiye tam uyuyor. Şimdide Bushnell 3-9x40EG mildotlu ve ışıklı dürbününü kullanıyorum buda zorakinin üstünde çok güzel duruyor. Yalnız zorakiye dürbün monte etmen için arka ayağın vidasını traşlaman lazım yoksa zorakiye oturmaz ön taraftaki gibi dürbün vida kanalı yok. İstersen resimde çekip koyabilirim.
Arka ayağın oluğunu nasıl açtın fotoğrafını çekermisin