ben kendi imkanlarimla bir kalip yaptim ama dökmedim henüz bakalim olcakmi
pellet kalibi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende yaptım ama geç oluyor çakma kalıp matkap ve eğe ile sizin gibi imkanlarım olsa ben daha ileri götürürüm hem döküm hem çakma kalıpları
-
Çapakli oluşuna bakmayın tek delik yapacak kadar iyi oldu fakat 2 3 dk sürüyor 1 tane yapmam
-
Döküm kalıbı çakma işlemi ile olmadığı sürece net sonuç vermiyor malesef onuda denedim moderatörü dağıtıyordu nerdeyse deneme yaparsan moderatörü kullanma derim
-
Çapakli oluşuna bakmayın tek delik yapacak kadar iyi oldu fakat 2 3 dk sürüyor 1 tane yapmam
Hocam sen matkap ucunu taşlamadan yapmissin ben döktügümde numune koyam bakin nasil olmuş
-
Sıfır maktab ucu çapakli olmasının sebebi kalıbın içinde kurşun kalıyor ve caktigim mil tam uyumlu değil torna lazım onu yapabilmem icin sizin numuneleri bekliyoruz bakalım inşaallah muazzam olur
-
Sıfır maktab ucu çapakli olmasının sebebi kalıbın içinde kurşun kalıyor ve caktigim mil tam uyumlu değil torna lazım onu yapabilmem icin sizin numuneleri bekliyoruz bakalım inşaallah muazzam olur
Hocam benimki de bu sekilde oldu uç kısminda iz var ama onuda halletcem
-
Etek kısmının çapakli olması aslında işimize geliyor yivlere rahat tutunuyor düz olması yeterli oluyor
-
Benim yapmak istediğim 7.62 gibi rüzgara dirençli olması yada yuvarlak uçlu grn düşük olması 5.5 mm için en avantajlı olanı ucu bombeli diğerleri etek küçük kalıyor
-
İmkan olsa muntazam işler çıkartırım ama malesef elden gelen birşey yok
-
Kalıbı ısıtıp yap belki ucu düzelir
-
bu henüz bendeki başlangic tabi geliştircem daha zaman buldukca degişik ve capaksiz yapmaya caliscam
-
Aslında çakma kalıp yaparsanız daha randımanlı oluyor
-
Youtubede star bullet diye bı sayfa var onun kalıpları hakikatten iyi bı bakarsiniz boş vaktinizde
-
valla cakma kaliptan numune ve ölçü görmem lazim yoksa zor birde torna olmasi lazim o bende yok
-
birde plastik saçma deneyecegim belki de uç kısmına 1.5 milim veya 2 milimlik celik misket koycam
-
Aynen torna lazım delik delmesi rahat vakat milini yapmak zor iş ancak torna
-
Bana kalırsa plastik denemeyin çelik bilye namluya zarar verir kurşun gibi namlunun şeklini almaz plastik oda zarar verir gibime geliyor
-
Çakma pellet ve solur kalıbı en iyisi fakat fuhuş fiyatlarda 200 liralık mal 2bin lira deniliyor malesef herkes paraya aç bu işe el atılması şart
-
noralde plastik saçma kullaniliyor celik uçlu
-