Arkadaşlar elimde bulunan zevkle kullandığım fx ime bullpup denemesi yapmaya karar vermiştim.Zamanla fırsat buldukça çalışmalara devam ediyordum.% 85 oranında bitti sayılır.İlk yola nasıl çıktığımdan başlayayım.Bu işleri yapacak bir atölyem veya bir mekan olmadığı için lojmanın balkonunda küçük bir atölye oluşturdum.İlk olarak lojmandan ayrılan bir arkadaşımın kullanma gereği duymadığı(ev taşınırken düşürülüp kırılan ceviz sandığı parçalarını )ceviz sandığı fazla hasar vermeden söktüm.Tamamen el yapımı olduğundan kalınlık farkları vardı.onları marangoza götürüp eşitledim.Sonra dışlara ceviz içeri çamdan 3 kat yapıştırarak sandviç baskı sistemi ile ana kütüğü tamamladım.Sonrada tüfeğin ölçülerine göre oydum.İnt üzerinden çokca araştırma sonunda kafamda bazı şekillendirme yaptım hava biraz soğuduğundan son makyajlama işi biraz sonraya kaldı.Dürbün ayağı ve tetik mekanizması Kraldan alınma ,yalnız tetik adaptasyonu işi az kaldı.Tetik korkuluğu hazır sayılır.Boyada şu an aleminyumdan işledim bitince yerine alıştırarak montajı yapılacak.
Bu yapılanlar tamamen bu şekilde birşeyler yapmayı düşünenler açısından fikir verme açısından paylaşmak istedim.
.
Fikri olan arkadaşlar bilgi verirse (eleştirel veya yorum konusunda)sevinirim.