Optima 635 başlıklı konumu ziyaret edenler hatırlayabilirler,bu tüfekle yeniden hobiye dönüş yapmıştım.Fakat forumdan öğrendiklerim ve denemelerim sonucu tüfeğimi iade etme kararı aldım,birazda üzülerek daha ileride görüşmek üzere geri verdim.Yerine özellikle Sideprensi arkadaşımızın Kral magnum tüfeklerine yaptığı övgüler sayesinde ve daha ekonomik olduğundan(ki ileride daha fazla bir bütçeyle ikinci bir tüfek almak adına) Kral magnum 5,5 mm. ,ahşap,namludan kurma tüfeğimi aldım.
Çok kolay sıfırladım,kendime olan güvenim yerine geldi ve vurdukça meğerse yaşlanmamışım gene attığımı vuruyorum işte dedim kendi kendime.Neredeyse bu hobiden soğuyacakmışım.Optima 635 kesinlikle iyi bir tüfek ama devamlı kullandığın kolay bir tüfeğin yanına arasıra atış yapacağın alternatif güç ve kalibrede bir tüfek olabilir ancak.
Yeni tüfek alacak arkadaşlar muhakkak forumda yazılanları detaylı okumalı ve dikkate almalıdır.Burada yorum yapan arkadaşlar içtenlikle tecrubelerini aktarıp bilgiye ihtiyacı olanları doğru yönlendirmektedirler.
Yardımcı olan tüm arkadaşlara ve AIRGUNTURK'e teşekkür ederim.