Ben de cuma günü gidecektim ama son anda İstanbul iptal oldu
Prohunt başka bahara kaldı.
Pro Hunt 2017
-
- Diğer
-
Ramazan B. -
8 Şubat 2017 23:52
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende gelebilsem keşke ama malesef bir uçtan diğer uca
-
Değerli Arkadaşlar;
Cumartesi günü sabah itibariyle orada olacağım. Özellikle fotoğraflama yada video çekimi yada bilgi almamı istediğiniz konuları, ürünleri benimle paylaşırsanız memnuniyetle elimden geleni yaparım. Özelden yada cepten mesaj atabilirsiniz. Sonrasında derler sizlerle paylaşırım.
Evren
0 533 637 36 17 -
Effecto fotoğrafları kilitli olduğu için standında çekmek zorunda kaldım
-
Mağlesef hatsan standı da kilit vurmuş
-
Elinize sağlık, diğer standlardaki pcplerin resimlerini ve videolarını da merakla bekliyorum. Keşke bende orada olabilsem.
-
Çok şükür kilitsiz birvstand bulduk.
-
Elinize sağlık, diğer standlardaki pcplerin resimlerini ve videolarını da merakla bekliyorum. Keşke bende orada olabilsem.
Telefon çok kaliteli değil kusura bakmayın ancak bu kadar çıkıyor.
-
İşte asıl merak ettiğim tüfek resimler için teşekkürler. 3 adet tüfek var kalibreleri hepsinin aynı mı yoksa farklı mı.
-
İşte asıl merak ettiğim tüfek resimler için teşekkürler. 3 adet tüfek var kalibreleri hepsinin aynı mı yoksa farklı mı.
yanlış görmediysem hepsi 22.cal. di
-
Atış poligonun dan bir kare Enes bey de oradaydı airgunturk den geliyorum dediğimde ekstradan atış da yaptırdı sağolsun
-
uçar av standında kilitsiz bir effecto buldum.Tek olduğum için elimde iken düzgün çekmedim kusura bakmayın.
-
effecto ii duruyor bakalim ama ata armsin pcp si ne alemde onu merak ediyorum
-
Telefon çok kaliteli değil kusura bakmayın ancak bu kadar çıkıyor.
Siz ilk paylaşımları yaparak zaten bence kaliteli bir iş çıkardınız, kolay gelsin.
-
-
@DarKWisH Hocam sizi de unutmadım swarm Türkiye'ye gelecekmiş mağlesef ama onun yerine hemen hemen aynısı başka bir model var onu getireceklermiş fotoğraf daki beyefendi gamonun avrupa satış sorumlusu çok yakinen ilgilendi.
-
Gercekten emeğinize sağlık giden herkes bizimle pqyalsirsa gördüklerini bize de şölen olur
-
Gercekten emeğinize sağlık giden herkes bizimle pqyalsirsa gördüklerini bize de şölen olur
Hocam 4 model var ortalama 4 kg ağırlığında namlu boyları 55cm
-
Atış poligonun dan bir kare Enes bey de oradaydı airgunturk den geliyorum dediğimde ekstradan atış da yaptırdı sağolsun
paylaşımlar için çok teşekkürler.
poligon bir firmaya mı fuara mı ait?
atış yapmak için ne yapmalıyız? -
paylaşımlar için çok teşekkürler.
poligon bir firmaya mı fuara mı ait?
atış yapmak için ne yapmalıyız?Poligon hatsanın kullanmak için tek yapmanız gereken sıraya girmek.Nova compact ve turkbulla atış yaptım. Gayet keyifliydi
-