evet arkadaşlar sonunda tüfeğimi aldım özelden ve forumdan başta zetax, 125Sniper, sinanali59 ve esayar07 ve sıkılmadan bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .
HATSAN AT44 10 TH
resimleri dün gece çektim. daha atış yapma imkanım olmadı hafta sonunu iple çekiyorum
airgunturk.com/attachment/34453/airgunturk.com/attachment/34454/airgunturk.com/attachment/34455/airgunturk.com/attachment/34456/
tüfeği set olarak aldım. yusuf beyi aradım site harici indirim yaparmısınız diye o da sağolsun mail order ile olursa olur dedi.
kendisine laf olsun diye değil gerçekten çok teşekkür ediyorum tüm sorularıma sıkılmadan usanmadan çok ayrıntılı cevap verdi.
ve aramızda kalsın bir tane hediye moderatör istedim, sağolsun onuda yollamış çok sevindim.
kutu gördüğünüz gibi baloncuklu plastik şeye (adı neyse) çok güzel sarılmış baya sağlam olarak geldi.
kendi kutusu da aynı gördüğünüz gibi deforme falan yok gayet iyi sağlam.
arkadaşlar şimdi diyeceksiniz "ilk tüfeğin neden yaylı yada daha basit bişey almadın?" diye sorabilirsiniz.
ama üstteki ilk konudada belirttiğim gibi fiziki sorunlarım sebebiyle kırmalılar bana baya sıkıntı çıkaracaktı.
şimdi yine soracaksınız "madem yaylı tüfeği kırmak zor diye almadın pompayı nasıl basacaksın?" diyeceksiniz
ben yaylıdan vazgeçip ilk pcp almaya karar verdiğim anda pcp pompanın zorluğunu her konuda okudum ve hemen araştırmaya başladım.
şuan pcp pompaya elektirikli bir sistem ayarladım proje hazır çok basit bir şekilde herkesin yapacağı bir sistem olacak üstelik 12 v olarak araba çakmaklık girişi ve evde de adaptörle çalışacak. çok geçmeden bu sistemi burdan yayınlayacağım.
atışlara başlamak için çok sabırsızlanıyorum. dürbünü takıp ayarını yapıp ilk atışlarımı yaptığımda grupmanları burdan yayınlayacağım.
uzak çekimler için bile sistem hazır.
olumlu olumsuz her türlü görüş ve önerilere açığım