tebrikler
teşekkür ederim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
tebrikler
teşekkür ederim
aparat oldukça işlevsel, atışlar ise mükemmel . Elinize sağlık
aparat oldukça işlevsel, atışlar ise mükemmel . Elinize sağlık
evet her atışımda mutlaka kullanıyorum çok güzel bir aparat teşekkür ederim
Bir kaç fotoğraf atabilirmisiniz, elimizden gelirse bizde yapmaya calisalim
Bir kaç fotoğraf atabilirmisiniz, elimizden gelirse bizde yapmaya calisalim
Buradaki konumda var aparatın resimleri, bir tanede sökülmüş olarak atayım sizin için.
Bu aparatı kendi yapanlarda var. "diy scope cam" Bu linkte örnekleri mevcut
Ancak uğraşmam para verir alırım derseniz bu aparat çok işlevsel ileri geri, sağ sol dönebiliyor.
Link: Yeni telefon kamera aparatı
Tebrikler gayet güzel
Tebrikler gayet güzel
teşekkür ederim
Neden attığınız yerin altına gidiyor cevaplarsaniz sevinirim
Neden attığınız yerin altına gidiyor cevaplarsaniz sevinirim
sıfırlama noktasına göre değişir. Mesela 80 metreye atsam dahada altına gider... burada önemli olan aynı yere nişan alıp attığın zaman pelletlerin her zaman aynı yere gitmesidir.
Evet anladım peki sıfırladiğimiz mesafeye göre mesafe arttikca yada azaldikca pelletin ne kadar düşeceğini hesaplayabilir miyiz yoksa göz karerimi ?
Evet anladım peki sıfırladiğimiz mesafeye göre mesafe arttikca yada azaldikca pelletin ne kadar düşeceğini hesaplayabilir miyiz yoksa göz karerimi ?
evet çok kolay... Bu konu hakkında yapılan birçok uygulama var bilgisayar ve telefon için, örneğin ben hawke dürbün kullanıyorum ve bunun için hawkenin kendi yazılımını kullanıyorum. Adı chairgun
Bizim dürbün 3-9x32 sahipsiz optima biz nabacaz verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
Strelok programı var ben beğenerek kullanıyorum
tebrikler