Merhabalar herkese hayırlı cumalar yaklaşık 6 senedir havalı tüfek kullanıyorum şuanda mod 99 var ama artık pcp ye geçmek istiyorum bütcem kısıtlı aklımda 2 tane tüfek var bunlardan birini seçmek zorundayım ama karar veremiyorum sizlere sormak istedim 1. si Hatsan T10 Edge Magic Wood 600 tl civarı 2. si Kral Arms PUNCHER S 780 tl civarı pompası ile birlikte sizce başlangıç için hangisi daha uygun olur.
Başlangıç İçin Pcp Önerisi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam arama çubuğundan arama yaparsanız ustaların benzer konularda vermiş oldukları cevaplara ulaşabilirsiniz.
-
Merhabalar herkese hayırlı cumalar yaklaşık 6 senedir havalı tüfek kullanıyorum şuanda mod 99 var ama artık pcp ye geçmek istiyorum bütcem kısıtlı aklımda 2 tane tüfek var bunlardan birini seçmek zorundayım ama karar veremiyorum sizlere sormak istedim 1. si Hatsan T10 Edge Magic Wood 600 tl civarı 2. si Kral Arms PUNCHER S 780 tl civarı pompası ile birlikte sizce başlangıç için hangisi daha uygun olur.
puncher S yerine Puncher MAxi tercih edilirse daha bi güzel olur.
-
Ben at44 ve arıza nedeniyle kızıp ardından da kral maxi puncher aldım, at44 15 gündür hatsanda kuluçkada:)) kral maxiden sizin gibi yeni başlayan biri olarak memnunum.Yanlış anlaşılmasın at44'ümü de beğenerek aldım,gelince ikisinide birlikte deneme şansım olacak o yüzden buradan "yeni başlayan" gözüyle okuyanlara yardımcı olması açısından,kendi çapımda bir karşılaştırma yazacağım.
-
Ben at44 ve arıza nedeniyle kızıp ardından da kral maxi puncher aldım, at44 15 gündür hatsanda kuluçkada:)) kral maxiden sizin gibi yeni başlayan biri olarak memnunum.Yanlış anlaşılmasın at44'ümü de beğenerek aldım,gelince ikisinide birlikte deneme şansım olacak o yüzden buradan "yeni başlayan" gözüyle okuyanlara yardımcı olması açısından,kendi çapımda bir karşılaştırma yazacağım.
Maxi birde ahşap kundaksa tadından yenmez
tahminim atış sayısının fazla olacagından dolayı Maxi.yi daha cok seveceksiniz. -
Vallahi, bende tam bunu diyecektim sn. by_nisay, yusuf bey bir ceviz kundak yollamış,insan dokunmaya kıyamıyor, çizik olacak diye çekiniyorum, heralde şu sargı bezi muhafazalardan alıp saracağız.
-
bende Maxi tüfegime öyle yapmıştım kamuflaj bantla sarıp kullanıyordum. birgün metal atış ayagının kundaga yaptıgı hazin çizikler beni çok üzmüştü.
güzel günlerde kullanın.