Merhabalar herkese hayırlı cumalar yaklaşık 6 senedir havalı tüfek kullanıyorum şuanda mod 99 var ama artık pcp ye geçmek istiyorum bütcem kısıtlı aklımda 2 tane tüfek var bunlardan birini seçmek zorundayım ama karar veremiyorum sizlere sormak istedim 1. si Hatsan T10 Edge Magic Wood 600 tl civarı 2. si Kral Arms PUNCHER S 780 tl civarı pompası ile birlikte sizce başlangıç için hangisi daha uygun olur.
Başlangıç İçin Pcp Önerisi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hocam arama çubuğundan arama yaparsanız ustaların benzer konularda vermiş oldukları cevaplara ulaşabilirsiniz.
-
Merhabalar herkese hayırlı cumalar yaklaşık 6 senedir havalı tüfek kullanıyorum şuanda mod 99 var ama artık pcp ye geçmek istiyorum bütcem kısıtlı aklımda 2 tane tüfek var bunlardan birini seçmek zorundayım ama karar veremiyorum sizlere sormak istedim 1. si Hatsan T10 Edge Magic Wood 600 tl civarı 2. si Kral Arms PUNCHER S 780 tl civarı pompası ile birlikte sizce başlangıç için hangisi daha uygun olur.
puncher S yerine Puncher MAxi tercih edilirse daha bi güzel olur.
-
Ben at44 ve arıza nedeniyle kızıp ardından da kral maxi puncher aldım, at44 15 gündür hatsanda kuluçkada:)) kral maxiden sizin gibi yeni başlayan biri olarak memnunum.Yanlış anlaşılmasın at44'ümü de beğenerek aldım,gelince ikisinide birlikte deneme şansım olacak o yüzden buradan "yeni başlayan" gözüyle okuyanlara yardımcı olması açısından,kendi çapımda bir karşılaştırma yazacağım.
-
Ben at44 ve arıza nedeniyle kızıp ardından da kral maxi puncher aldım, at44 15 gündür hatsanda kuluçkada:)) kral maxiden sizin gibi yeni başlayan biri olarak memnunum.Yanlış anlaşılmasın at44'ümü de beğenerek aldım,gelince ikisinide birlikte deneme şansım olacak o yüzden buradan "yeni başlayan" gözüyle okuyanlara yardımcı olması açısından,kendi çapımda bir karşılaştırma yazacağım.
Maxi birde ahşap kundaksa tadından yenmez
tahminim atış sayısının fazla olacagından dolayı Maxi.yi daha cok seveceksiniz. -
Vallahi, bende tam bunu diyecektim sn. by_nisay, yusuf bey bir ceviz kundak yollamış,insan dokunmaya kıyamıyor, çizik olacak diye çekiniyorum, heralde şu sargı bezi muhafazalardan alıp saracağız.
-
bende Maxi tüfegime öyle yapmıştım kamuflaj bantla sarıp kullanıyordum. birgün metal atış ayagının kundaga yaptıgı hazin çizikler beni çok üzmüştü.
güzel günlerde kullanın.