Arkadaşlar, kral Pro tüfegim 200 bardan 160 bara bi şarjörde (12atış) düşüyor.
grupmanlar birbiriyle alakalı olmayan şekilde. atış sehpası üzerinde önceden kullandıgım kaliteli bi dürbünle yapıldı atışlar.
birde namlunun kundak tarafından gövdeyle birleştigi yerden atış esnasında hava kaçagı oldugunu farkettim.
-sorun namluda olabilir mi?
-cekiç yayı düzensiz olabilir mi?
-tüp valfinde sorun olabilir mi?
sizce sorun nedir? ne yapılmalı.
yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum.
teşekkürler.
Kral Puncher Pro Hava Dayanmıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yeni bir urun fabrıkaya gondermenı tawsıye ederım
-
yeni bir urun fabrıkaya gondermenı tawsıye ederım
kargoyla ugraşmaktansa söküp ugraşmak daha mantıklı geliyor. evet tüfek daha 3-4 aylık.
-
hocam bnce de yollayin yapsinlar
-
olası buyuk bır sorunla karsılasabılırısınz parca gerekebılır garantıye tavsıye ederım bu arada kımsenın ustalıgı olculemez
-
olası buyuk bır sorunla karsılasabılırısınz parca gerekebılır garantıye tavsıye ederım bu arada kımsenın ustalıgı olculemez
-
çok tuhaftırki tüfegi söktügümde cekic yayını sabitleyen vida yoktu, düşmüş olsa ki bayagı bi sıkılan bir vida bu kundagın arasına düşerdi.
birde namlu oringi takılırken yırtılmış parçasını namlu sabitleme vida deliginden gördüm.
bugun Kral av.dan oring seti isteyecegim. kurma kolunu baglayan dıştan görünen vida yalama olmuş. ve yalama olan kısım vida agzı degil kurma koluna vidalanan yer. 3.5 aylık tüfekte böyle sorunlar olması üzücü
Kral sanki baştan savma bi işçilikle yapmış.