Mesai arkadaşım için hediye olarak yaptığım bıçağı sizlerle paylaşmak istedim.Kısaca bilgi vereyim
Metal:N690
Sırt kalınlığı: 4.5 mm
Tam boy: 25 cm
Kesici ağız: 13cm
Sertlik: 57 HRC
Kabza: Cocobola ve kırmızı micarta
Kılıf : 4mm vaketa deri ve mağnezyum ateş başlatıcı
Mesai arkadaşım için yaptığım bıçak
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinize sağlık devamını bekleriz
-
Abi eleman lazımmı diyesim geldi Tebrik ederim,çeliği nedir?
-
Çok şık olmuş, elinize emeğinize sağlık. Çalışmaların devamı da olursa paylaşmanızı dilerim.
-
Elinize sağlık.Yadigar kalacak bir eser olmuş.
bıçak sanatında gözümden kaçmış
kafamda ki bıçağa çok benziyor. -
Cok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.
Bende bitane başladım ama sap kisminda takıldım; işin doğrusu zaman sıkıntısı var bitirirsem bu konudan paylaşırım. -
Elinize sağlık devamını bekleriz
Teşekkür ederim Mustafa Bey
Abi eleman lazımmı diyesim geldi Tebrik ederim,çeliği nedir?
Estağfurullah, biz kendimiz çıraklık edecek yer geziyoruz
Çok şık olmuş, elinize emeğinize sağlık. Çalışmaların devamı da olursa paylaşmanızı dilerim.
Teşekkürler hocam
Elinize sağlık.Yadigar kalacak bir eser olmuş.
bıçak sanatında gözümden kaçmış
kafamda ki bıçağa çok benziyor.Teşekkürler hocam
Cok güzel olmuş.
Ellerinize sağlık.
Bende bitane başladım ama sap kisminda takıldım; işin doğrusu zaman sıkıntısı var bitirirsem bu konudan paylaşırım.Hocam bende bu bıçağı 3ayda zor bitirdim. Zaman hepimizin derdi
-
Harika görünüyor tebrikler.
-
Çok hoş olmuş elinize sağlık işçilik mükemmel
-
Hocam harika bir işçilik harika bir dizayn.Amerikada olsaydınız paraya para demezdiniz .Gerçi orada dolar derdiniz ya o ayrı.Ülkemizde el işçiliği değerini bilen hariç çok önemsenmiyor.Umarım arkadaşınız bu şaheserin (benim açımdan öyle)kıymetini bilir.Allah hepimize sizin gibi bir mesai arkadaşı nasip etsin.
-
Çok hoş olmuş elinize sağlık işçilik mükemmel
Teşekkür ederim.
Hocam harika bir işçilik harika bir dizayn.Amerikada olsaydınız paraya para demezdiniz .Gerçi orada dolar derdiniz ya o ayrı.Ülkemizde el işçiliği değerini bilen hariç çok önemsenmiyor.Umarım arkadaşınız bu şaheserin (benim açımdan öyle)kıymetini bilir.Allah hepimize sizin gibi bir mesai arkadaşı nasip etsin.
Hocam öyle ustalar var ki biz hakikaten çırak olamayız onlara.İlgilenen arkadaşların https://www.airgunturk.com/www.bicaksanati.com/forum/ sayfasını takip etmelerini şiddetle tavsiye ederim. Verdiğim forum adresi benim için okul oldu diyebilirim.
-
Çok güzel bir tasarım ve işçilik olmuş, elinize sağlık. Tüm kalbimle kutlarım.
Mesai arkadaşlarına gelince, maalesef bizde değil yapıp hediye edecek, aynı hobi ve zevkleri paylaştığımız mesai arkadaşımız bile yok. İmrenmemek elde değil.
-
ellerinize sağlık
-
Çok başarılı bir bushcraft, zevkinize emeğinize sağlık.
-
Vay. Süper. Elinize sağlık. Özel sipariş alıyor musunuz