herkese hayirli aksamlar. Ismim huseyin antalyada yaşıyorum. 2 ay önce mod 125 vortex aldim. 2000 atis yaptim. Dizelleme bitti. Yatagun dampa aldim sıfır. Şimdi dürbün alacagim kafam cok karışık. Çin den 4-16x40 ao veya aksu avdan 4-12x40 hawke veya hawke 4x32 vantage ao almak istiyorum. Hangisini secmeliyim. Gönlüm 4x32 den yana fakat bu sabit zoom iyi midir kötü müdür bilemedim. Lütfen yardımcı olun
Dürbün tavsiyesi acil yardim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
diana 4-16x42
-
Bn 6-24x50 aldim daha kullanmadim ama goruntusu cok net
-
cinden aldim bnde yazmayi unutmusum
-
50 mercek capi pek dayanmaz dediler o yuzden vazgectim siz bi deneyin bakalim nasil sonuc verecek
-
6-24x42 ao diana sizce nasil aliexpressten
-
cinden aldim bnde yazmayi unutmusum
6-24x42 ao diana sizce nasil aliexpressten
Hocam aldığınız ürünlerin linkinide paylaşa bilirmisiniz ve kaç günde elinize ulaştı ?
-
Hocam aldığınız ürünlerin linkinide paylaşa bilirmisiniz ve kaç günde elinize ulaştı ?
uc haftada fln geliyo bazen 1 ayida bulabiliyomus bnmkisi saglam geldi icinden pil cikmiyo bazilarina koruyucu cami kirik gelebiliyomus
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/qQn2U3qY -
acelen yoksa yurtdışından al birader.
-
korkuyorum gümrükte kalır diye ama almak istiyorum
-
Hüseyin bey;
1.konu olarak sorduğunuz dürbün replicadır fakat memnun kalırsınız. Ben 4-16×42 modelini kullanıyorum memnunum.2.konu olarak halen tanışalım bölümünde halen tanışma mesajınız bulunmuyor. Bir optik konusunda bahsi geçmişti ve siz o konu içerisinde kendinizi tanıtmıştınız. Ardından yine bir arkadaşımız link paylaşmış ve tanışalım bölümünde yazmanız gerektiği konusunda sizi bilgilendirmişti. Kurallar herkes için geçerlidir. Üzerinize alınmayın fakat tanışalım kısmında kendinizi tanıtın.
-
oylemi pardon ya yeni olduğum icin ben kuralları bilmiyorum kusura bakmayin