BAYA ARASTIRDIM VE SONUNDA SPARİŞİ VERDİM GELİYOR
HATSAN NOVA TACTİCAL SİPARİŞİ VERİLDİ
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Öncelikle kendinizi tanışalım bölümünde tanıtınız. Daha sonra arkadaşlar size bilmek istedikleriniz hakkında yardımcı olacaktır.
-
bem murat kayseriden atıcılık merakı için aldım tskler
-
Murat bey hobiye hoş geldiniz. Nova tact hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
forum.da tanışalım kısmında kendinizi tanıtırsanız size yardımcı olacak hatta Kayseri içerisnde de görüşebileceginiz hobidaşlarınızı bulabilrsiniz.
tekrar hayırlı olsun. -
Öncelikle foruma hoşgeldiniz Murat bey. Tüfeğinizi güle güle kullanın. Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Fakat;
Tanışalım linkinde kendinizi tanıtmanız gerekiyor. Buradaki tanışmayı kabul edersek çok kimsenin hakkını yemiş oluruz. Linke tıklayın: TANIŞALIMBirde evrensel bir kural olarak forumlarda tamamen büyük harfler ile yazmak bağırmak anlamına gelir.
-
geldi çok ii ya ama tüp yetersiz 230 bar tüfek 250 bar alacaklar farkla 300 barlık tüp alsınlar tsk
-
geldi çok ii ya ama tüp yetersiz 230 bar tüfek 250 bar alacaklar farkla 300 barlık tüp alsınlar tsk
nova için 230 bar tüp aldın herhalde,keşke sipariş vermeden önce burdaki arkadaşlara danışsaydın,bu hataya düşmezdin,üstelik forumda uygun fiyata testli çelik 6lt 300 bar tüpler de satılıyor.
-
yinede 230 dan 100 bara 140 atışı stabil ama tam güçü alamıyorum ama yinede tüfek süper 30 mt grupman harika hepsi merkezde tüfek ii ama scuba değişecek galiba
-
fazla zaman geçirmeden satın aldığınız yerle irtibat kurun bence, değişim yapabilirler 300barlık tüp ellerinde varsa ;