Mazhar bey,
Chairgun programını kullanmanızı tavsiye ederim.
Dürbün Sıfırlama Lütfen Yardım ...!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100-150 metreye yada daha uzağa atış yapacaksanız 10 metreye sıfırlamanız daha uygun olur
-
Hawke kullanıyorsunuz. Zaten Miltotla havalıda atış yapılacak en iyi dürbün. Ayak şimlemektense miltotla atış yapmanız daha mantıklı yoksa miltotlu tüfek kullanmanın bir anlamı olmaz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
3 tane su terazisi bulup dürbünün üstüne, dürbün rayının üstüne ve namlunun üstüne koyuyorsunuz, ben dürbünün üstüne aşırı hassas elektronik terazi koyuyorum, hepsi tam merkezdeyken yaklaşık 7-8m mesafeye hiç bir yere temas etmeyecek şekilde beyaz ince bir ip bağlayıp altında ağırlık olacak ''inşaatlarda hizalama amacıyla kullanılan çekül misali'' dürbünün dikey kılını iple neredeyse milimetrik hizaya getirin, zoom'u son ayara alıp bir daha kontrol ettikten sonra ayar bozulmaması için dürbün ayağının vidalarını sağlı sollu aynı oranla iyice sıkın, ben bu işlemleri yapmadan önce arka ayağa 4 adet aynı ebatlarda kesilmiş röntgen filmi ile şimleme yaptım yakın mesafede üst dotlar mesafe uzadıkça aşağı yukarı kullanıyorum. Son olarak dürbünü şimleme yaparken kaydırmazsanız , optik merkeze alıp sadece aşağı yukarı ayarını kullanarak dürbün istediğiniz mesafede rahatlıkla kullanılıyor bu şekilde, tüm işlemler bitince istediğiniz mesafede atışınızı yaparak sıfırlayabilirsiniz. optik merkezleme ve dikey hizalama bu işin en önemli noktası, uzak mesafe atışlarında dürbünün artı kıllına denk gelmeyen boş alanda hedef vurmaya çalışırsınız aksi taktirde !
-
chairgun proyu cozemedim vede sizinde bilginiz olsun iphonelarda galiba bi problem bar yaptigim ayarlari kayit etmiyor onun icinde sildim programi yoksa yavas yavas cozuyordum
Durbunu sifirlamasini yaptiktan sonra tabiki mildot kullanicam onun icin 20x midot aldim
-
Strelok + programını indirirseniz oda işinizi görecektir.
-