Bu hafta Başlığı ben açayım.....Ben ve Erdem bey Saat 8-9 arası 2 Nolu çamlıkta olacağız.... Ankara teama duyurulur.....Kimler katılabilir..
21-Haziran-2008 Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba, belirtilen saatte ve yerde bende aranızda olacağım inşallah (Yanlız 2 nolu çamlık hangisiydi. Tam hatırlıyamıyorum...)
-
Ben de gelirim, osman abi varken kenelerden korkmam
-
Merhaba, belirtilen saatte ve yerde bende aranızda olacağım inşallah (Yanlız 2 nolu çamlık hangisiydi. Tam hatırlıyamıyorum...)
bir nolu çamlığı biliyorsanız,Ana yoldan oraya dönmüyorsunuz tepe düzlüğe kadar cıktıktan sonra ilk toprak yoldan sağ tarafa giriyorsunuz 500 metre ileride badem ağaçlarının başladığı nokta .zaten araçlarıda görürüsünüz.Yinede bulamayan arkadaşlar için PM den cep tel numarası verebiliriz.
-
Ben de gelirim, osman abi varken kenelerden korkmam
Ufacık böcektenmi korkacağız Değilmi.......Gereğini yaparım zaten.....ne varsa Mefta olur...
-
giderken senin araba çamura saplanıp, kirlenmişti ya, o çamlık çamura saplandığın yolu devam et, 4 yola gelince sağa dön, telle çevrili arazi solunda kalıcak şekilde devam et, solda görürsün.
ben 8.30-9.00 orada olurum.
-
-
İlk yorumu ben yazayım, gayet güzel bir buluşma oldu her zamanki gibi, Fender de aramıza sonradan da olsa katıldı. Keyifli saatler geçirdik, bütün arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum.
-
harika bir buluşma daha düzenlenmiş. tabi benim buluşmadan haberim yoktu sabah uyanıp erdem abiyi arayınca arkadan tak tuk tüfek seslerini duyunca kalbim bir an çarpmaya başladı. 2 nolu çamlığın yerini öğrendikten sonra atladığım gibi arabaya doğru buluşma yerine gittim. ortam harikaydı herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ekipman harika bir şekilde kurulmuştu. çok fazla kalamasamda elimizin kaşıntısını alacak kadar da olsa bir kaç atış yaptım. tabi kene ilacındanda nasibimizi aldım ayakkabılarım ilaçlandı hemen
inşallah fırsat olursa haftaki buluşmaya bomba gibi geleceğim. herkese teşekkürler