Forumdan ikinci el olarak aldığım Hatsan Alfamax havalı tüfeğe Field Target standartlarında Emir abi (Zetax) tarafından modifiye yapılmıştır. Tüfeği aldığımızda yayı kırılmış, keçesi patlamış, içi bakım amaçla gres yağ ile doldurulmuş ancak gres yağın fazlası keçeye ve mekanizmaya zarar vermiş haldeydi, yanında verilen altın tetik mekanizmasının da ayar vidaları yok ve vida yuvaları yalama olmuştu, hasarlı olan parçalar düzeltildikten sonra Emir abi namluyu sünnetledi namlu kısaltması ardından namlu ucundaki arpacıkta airstripper tarzında bir modifiye yaptı gayet de başarılı iş görmekte ardından kundağı zımparalayım yağlayarak rengini bir kaç ton daha koyultu, tetik ayarları ve dizelleme etkilerini kontrol ettikten sonra tabiki bu güzel eser ben Zetaxkeshtain ismini verdim, yapılan bakım ve modifiyenin ardından yaptığım test atışını sizlerle paylaşmaktayım. Bu eşsiz eserden dolayı çok emeği geçen bu güzel canavara tekrar hayat veren Emir abiye sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.
Hatsan Alfamax 5.5mm Modifiye Zetaxkeshtain Modiyefiye :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok yakışıklı olmuş. Hayırlı olsun Allah utandırmasın
-
Çok yakışıklı olmuş. Hayırlı olsun Allah utandırmasın
Çok teşekkürler, Emir abi sayesinde. Birde guzel bir 6-24×50 dürbün ayarladıkmı tamamdır
-
Güle Güle Kullan gerçekten güzel tüfek oldu.
iyi bir dürbünde bulursak bomba gibi silah olur -
Hocam ellerinize saglik. Hatsanın ufaklıkları bile sihirli dokunuslardan sonra isabetli
-
Merhabalar gule gule kullanin.
Bukadar modifiyeyi Emir hocama kac tl ye yaptirdiniz ?
-
Sağol Metehan kardeş teşekkür ederim. Emir abi sağolsun elinden geleni fazlasıyla yaptı, kendisine çok müteşekkirim.
-
@ZETAX
Emir abi dürbünü sanırım bu sefer doğru montajlayabildim..Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
@ZETAX Emir abiden mayıs 2017 de tüfeğim geldiğinde yüklediğim videoyu youtube profilimi acamadigim icin simdiki videolarımı yukledigim profilime yeniden yukledim onu da sizlerle yeniden paylaşıyorum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bugün namlu çıkışı ölçmek istedim ancak çok komik bir şey oldu tufekten o kadar az ses çıkıyor ki cep telefonundaki chrono connect mobile pro ile ölçüm yapamadım tabancayı duyuyor tüfeğe error bile vermiyor sesini algılayamıyor q