Başlıkta da yazdığım gibi. kral puncher breaker 5.5mm elimde fazladan 4.5mm ler kaldı atış yapsam sıkıntı olurmu. moderatörde var ayrıca.
5.5mm Namlu ile 4.5mm atılabilirmi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Atin bakalim sıkıntı olursa söylersiniz
-
eywallah ama sadece mantıklı bi cevap bekliyorum. elbette 5.5 namluda 6.35 atamayız ama 4.5 deneyenler varmı sadece bilgi olsun diye sordum.
-
Pellet yiv-setlere oturmayacağı ve pellet ile namlu arasındaki boşluktan hava kaçağı olacağı için, pellet namludan düşük hızda ve takla atarak çıkar diye düşünüyorum.
-
pelletlere yazik olur ne atis konforu ne deisabeti olur bnce silaha da yazik pelete de yazik olur
-
max 5 metre ucar. Ucar diyorum cunku yive oturmayacagindan normal atis gerceklesmez
-
evet bu daha mantıklı namludaki yivset düz döner değil. namlu içerisinde yukarı aşağı sağa sola çarpa çarpa ilerleyeceğinden hedefi bulmaz dyorsunuz yani
-
evet bu daha mantıklı namludaki yivset düz döner değil. namlu içerisinde yukarı aşağı sağa sola çarpa çarpa ilerleyeceğinden hedefi bulmaz dyorsunuz yani
etekleri eşit oranda ezerek genişletme yolunu bulup denerseniz azda olsa kısa mesafe şansı olur gibime geliyor.etek 5.5 kafa 4.5 cal olarak denemek lazım.
-
ee kafa oynayacak bu sefer namlu içinde.. etek kenişleyebilir ama kafayı nasıl yaparım bilmiyorum. beyin yorcam buna
-
ilk kullandigim pusula av pelletleri bu sekildeydi, kafa kucuk veya namluya girmeyecek kadar buyuk. İsabette tabiki sans isine donusuyor.
Biraz ugrastirici olacaktir fakat ucu oval bir metal bulursaniz etege oturup genisletecek sekilde arkasindan vurup genisletilebilir tabi birde ezmeden tutacak 5.5 mm genisliginde pellet yuvasi ister.
-
Bende mod 85 varken bi pellet kutusunda karışıklık olmuş düzeltmiştim. Fakat içinde bir adet 4.5 kalmış. Atış yaparken hiç bakmadan elime alıp yuvaya koyduğumda direkt olarak aşağı düşmüştü namludan namlu aşağı doğru olduğu için.
Bence pelleti düz bir şekilde koyup namluyu kapatsanız bile üst kısmı boş kalacağından içeride takla atmaya çalışır diye düşünüyorum. Namludan dışarı çıkmayabilir belki. -
Başlıkta da yazdığım gibi. kral puncher breaker 5.5mm elimde fazladan 4.5mm ler kaldı atış yapsam sıkıntı olurmu. moderatörde var ayrıca.
1. Moderatöre yazık olur.
2. Pompa ile dolduruyorsanda bastığın havaya yazık. -
1. Moderatöre yazık olur.2. Pompa ile dolduruyorsanda bastığın havaya yazık.
aynen pompa ile dolduruyorum. teşekkür ederim herkese... 4.5mm leri kllanmayacağım. aksu av dan 5.5 mm 8 kutu aldım. spot-on marka bi onları deneyim. yusuf usta kalitesinden bahsetti.