Tüfeğimi aldığımdan beri geziyle uğraşıp duruyordum. Önce gez komple yerinden fırlıyordu vidalarını değiştirdim olmadı yeni yuva açtım olmadı çelik vida taktım olmadı en sonunda metal yapıştırıcı ile yapıştırdım artık tam sorunum kalmadı derken...
Bu seferde gezin üstündeki yükseklik ayarı yapan vida yalama oldu her atışta tüfek bir pelet bide bu vidayı atmaya başladı (bir taşla iki kuş ). Tamam dedim vidasızda atarım kendim ayarlar ona göre atarım yeni vida bulurum boşver serkan derken...
Bugün hazırlıklarımı yaptım hedefi yerleştirdim peletleri hazırladım tam tüfeği kuracağım... tabikiiiiiii kurulmuyor.
Dedimki serkan aç tüfeği bak halledersin sen. Tam nucleex abimizin talimatlarıya tüfeği sökerken bide ne görüyüm. Bu kadar olur namluyu silindirle bi arada tutan vida kırılmış darma duman olmuş. Eşek kadar vida kırılmış.
Kendi kendime dedim sen herşeyi sök serkan onada vida buluruz (nerden bulacaksam kendimi kandırıyorum). Zar zor kırık vidanın başını penseyle çevire çevire çıkarttım.
Ama şu andada nucleex abimizin tetik çözme talimatındaki T3 isimli parçayı ve onun bağlı olduğ pimi çıkramıyorum.
Hala tüfeği çok seviyorum henüz delirmedim ve çıkabilecek yegane sorunlara hazırım (çıka çıka alıştım artık) ve bu tüfeği adam edip uzun bir süre kullanmak istiyorum (yada öyle hayal ediyorum). Şu pimi ve T3 isimli parçayı nasıl çıkarabiirim acaba? Çünkü pimin uçlarında yanlış görmediysem baş var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar...