Bu gün dağınık halde Elime geçen (yhan arkadaşıma teşekkürler) 6.35 Webley Patriot a ufak bir müdehale yaptım ve 6.35 arayışımı bitirdim.
yarı yarıya kaba zımpara görmüş kundağın tesviyesi ile başladım yay keçe bakımı ve dağınık tetiğin toplanması eksik parçalarının(pim ve yayların) imalinden sonraufak bir yağ bakımı ve kundağın ilk yağının sürülmesi ile devam edip topladım.
sonuç gayet hoş oldu.
webley patriot 6.35 yaylı camiasının en ağır abi silahlarından biridir. ki 5 cm tahtayı delip geçerken bunu kanıtladı.
Nam'ı Diğer Kemikkıran Webley Patriot a ilk yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel olmuş elinize sağlık bu kundak onu baya bi götürür.
-
götürür.
-
İmzanızda bu tüfeği göremedim ama sizin değilmi.
-
Anaa benim tüfek geçen sene satmıştım
-
daha imzaya girmedi orayıda değiştirmem lazım envanter değişti biraz.
-
Emir abi eline koluna sağlık tüfek yeniden can bulmuş güle güle kullan
-
Ben bu kundağı ham haliyle balkonda görmüştüm.Emir hocam eline sağlık.
-
Anaa benim tüfek geçen sene satmıştım
o zaman sizin tüfeği sıfırladım.
Emir abi eline koluna sağlık tüfek yeniden can bulmuş güle güle kullan
Eyvallah Sağolasın. çok arıyordum sayende buldum.
Ben bu kundağı ham haliyle balkonda görmüştüm.Emir hocam eline sağlık.
Ama Murat abim tam iş üzerinde yakaladın vallahi
-
Tebrikler, silah birici nesil patriot muydu ?
-
zannedersem birinci nesil değil ama malzeme kalitesi iyi biraz melez gibi sanki bir buçukuncu nesil diyebiliriz.
-
Patriotların birinci ve ikinci nesil arasındaki piston çapı farkı ne kadardı 80.5 cm³ olan herhalde birinci nesildi değil mi ?
-
evet bunun piston hacmi 80.5 ancak venom tetik değil onun için dedim bir buçuk diye.
Daha sonrakilerin zaten teknik bazda mod125 den bir farkı yok -
720 fps ile 25 gr ni atıyor oda 40 joule civarında bir gücü var ancak yayı biraz daha güçlendirmeyi düşünüyorum
-
Ben de klasik model yaylı mod135 6.35 arıyorum envantere sabitlemek için sanırım piyasadaki en güçlü yaylı tüfek 87cm³ lük piston hacmi gösteriyordu , 25 grain jsb yi 800 fps civarı atabilir mi acaba onu merak ediyorum.
-
uzun namlulu olan mod 135(45cm namlulu olan) atabilir. hatta hafif dizellemelerle 900 fps yi bile geçer.
benim mod155 800 fps ile 25 gr atıyor hafif koklatınca 1000 fps ye çıkıyor bu sürat. ancak kısa namlulu olanı bu gücü vermez. -
Eline sağlık Emir abi, havalı silah üreten bir tesisim olsaydı sana stabilite için AR-GE ekibimize katılır mısın diye kesin teklif ederdim.
-
Bende Zevkle Kabul ederdim Hüseyin'im
-
Kısa namlulu QE modelini beni de tatmin etmedi bir magnum tüfekten daha fazla şey bekliyor insan, yabancı forumlarda klâsik mod135in gücünü çok beğeniyor yabancılar zaten av serbest olunca pest kontrol amaçlı kullanıyor adamlar,torpedo155te çok tutulmadı piyasada aslında dediğiniz gibi çok güçlü bir tüfek mod125ten bile güçlü.
-
evet klasik mod 135 ciddi bir silah mod 155 karizmatik ancak av konusunda pratik değil 5-6 hamlede atışa hazır olması handikap
-