Merhaba, yeni aldığım pucher pro nun manometresinin içindeki renkli seviye plakası dönmüş durumda ve tüpün basıncını öğrenemiyorum. Elim yatkındır, manometreyi sökerek halledebilirmiyim yoksa servis yolu mu gözüküyor? Manometreyi sökmek istersem tüpü sıfır bar a düşürmelimiyim?
Puncher Pro Manometre Arızası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gönder servise hiç uğraşma.
-
Kendin bakmak istersende tüpün havasını boşaltman lazım manometre preslemi sıkıştırılmış yoksa vidalımı vida ile açılabiliyorsa
sorunu gidermeyi deniyebilirsin ama renkli kadranın hangi pozisyonda olduğunu nerden bileceksin
presle sıkıştırılmış ise zaten birşey yapamazsın.Bu yüzden servise göndermen daha sağlıklı olur.
-
Kendin bakmak istersende tüpün havasını boşaltman lazım manometre preslemi sıkıştırılmış yoksa vidalımı vida ile açılabiliyorsa
sorunu gidermeyi deniyebilirsin ama renkli kadranın hangi pozisyonda olduğunu nerden bileceksin
presle sıkıştırılmış ise zaten birşey yapamazsın.Bu yüzden servise göndermen daha sağlıklı olur.
Hatırladığım kadarıyla manometre içindeki Kral Arms yazısı yere paralel olacak. Pro kullanan arkadaş varsa manometre resmini çekip koyabilirse sevinirim.
-
Söktüysen ibreyi 0 olarak ayarla o zaman İnternetten tüfeğin ismini yaz görsellerden bakabilirsin.
Tüfek sıfırsa katoloğu vardır inceliyebilirsiniz.
-
@Ozan Cengiz AYDIN mesaiden sonra eve geçince atıyım resmini. nettende bulabilirsin aslında.
manometreyi kendin sökebilirsin. tüpü boşaltman gerekli ama.
kral marka dolum aparatındaki bardan bi 10 bar kadar düşük gösteriyor tüfegin manometresi. bu şekilde de ayarlayabilirsin.
kolay gelsin.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
@Ozan Cengiz AYDIN mesaiden sonra eve geçince atıyım resmini. nettende bulabilirsin aslında.
manometreyi kendin sökebilirsin. tüpü boşaltman gerekli ama.
kral marka dolum aparatındaki bardan bi 10 bar kadar düşük gösteriyor tüfegin manometresi. bu şekilde de ayarlayabilirsin.
kolay gelsin.The content cannot be displayed because it is no longer available. Dostum çok teşekkür ederim. Riske girmedim ve bu sabah fabrikaya yolladım tüfeği en garantisi bu, aklımda soru işareti kalmaz en azından.
-
Lütfen kraldan aldığınız onarım hizmeti ile ilgili deneyiminizi paylaşabilirmisiniz? Özellikle süre ve maliyeti merak ettim.
-
Lütfen kraldan aldığınız onarım hizmeti ile ilgili deneyiminizi paylaşabilirmisiniz? Özellikle süre ve maliyeti merak ettim.
Tüfeği gönderdikten 2 gün sonra, manometre değişimi yapılmış olarak geri yolladılar, herhangi bir ücret almadılar. Gönderirken kargo firmasıyla biraz sıkıntı yaşadım, onu da farklı bir şubeye giderek çözdüm.
-
Tüfeği gönderdikten 2 gün sonra, manometre değişimi yapılmış olarak geri yolladılar, herhangi bir ücret almadılar. Gönderirken kargo firmasıyla biraz sıkıntı yaşadım, onu da farklı bir şubeye giderek çözdüm.
-
-
Süre bayağı kısaymış, sevindim bunu öğrendiğime.
-
Yeni hali hayırlı olsun