Dün facebookda bir grupta Bahtiyar beyin bi videosunu gördüm yarı otomatik galatian ile atış yapıyordu. Hatsan galatian ın tipi oldum olası hoşuma gitmiştir, Galatian kullananlar bu model nasıldır ? şikayetleriniz nelerdir ? Ve bu yarı otomatik galatian hakkında daha fazla bilgisi olan var mı ?
Yarı Otomatik Galatian Haberi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bildiğim kadarıyla zaten hatsanın barrage tüfeği galatian altyapılı yani sadece tüfeğin tipini değiştirmişlerdir muhtemelen.
-
bende galatian 2 War. Görüntü olarak her zaman diğer pcp lerden bir adım öndedir benim için. Olumsuz yönleri parlak metalik yerleri zamanla kararmadan yapıyor. Belki bir temizlik parlatma yapılır ama ben bilmiyorum. Bir de tetiği çok sert tabi bir ustanın elinden geçerse tüğ gibi oluyor.
-
ben yarı otomatikleri pek sevmiyorum.
-
hawa sarfiytı oldukça fazladır bence.
-
Bana göre galatian hatsan ın en çirkin tüfeklerinden biridir. Yivsiz av tüfeğine benziyor
-
Galatian ı seviyorum ben bide yarı otomatik fena fikir değil gibi geldi bana bilemedim
-
yarı otomatiklerde incelediğim ve gördüğüm kadarıyla
1. si yay tansiyonuna pek müdehale edemiyorsunuz. silahın ayarları tepe taklak oluyor yani güç ayarını alıştoğımız gibi setiskurdan yapamıyoruz.
2. si teknik modifikasyona mekanizmadan dolayı çok elverişli değil.
3. isabetli atışlarda biz pelleti yüklerken biraz kontrollü yüklüyoruz yani Allah ne verdiyse pelleti iteklemiyoruz. ki eteklere bişey olmasın diye. oysa otomatikte bu iş tüfeğin insafına kalmış.
ben daha kara düzen biriyim bu tarz şeylerde elle yüklemeyi severim hatta ateşlide bile otomatik ler beni sarmaz -
Evanix gibi tam otomatik pcp çıkarsalar baya eğlenceli olur Aslında.
-
hangi grupta paylaşıyo bahtiyar bey bu vidyoları
-
facebookdaki gruplarda. bi kaç tane var kalabalık birkaç grup. arama çubuğuna yazarsanız çıkıyor buradan reklam olmasın
-
reklam olcağını sanmam neden dersen ordaki gönderi burda paylaşılmış zaten ondan dolayı