Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanman dileğiye
DİANA MOD.54
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun gardaş çok kaliteli bir yaylı tüfeynk.
-
güle güle kullan lan kardeş
hayırlı olsun -
Hayırlı olsun,kazasız atışlar.
Çok güzel bir tüfek,ben de çok aradım bulamadım
nereden buldunuz acaba?Bülent.
-
- Resmi Gönderi
Yusuf hayırlı olsun,kazasız zevkli atışlar dilerim.
-
Mod 54 gibi bir tüfeğe dampa gerekli mi? Tek parça yeterli olmuyor mu?
-
dampa şart.
-
Kazasız belasız atışlar,Güle güle kullan.
-
- Resmi Gönderi
Kazasız belasız atışlar,Güle güle kullan.
mod 54 te kayar sistem sadece kundak ile mekanizma arasında vardır ve dürbün ana şasi üzerinde olduğu için çekiç darbelerine doğrdan diğer pistonlu silahlar gibi tabi olur,bu yüzden Mod54 tede dampa dürbün ayağı kullanmak şarttır.
-
güle güle kullan .keyifli atışlar dilerim .hayrl uğurlu olsun .yaylının kralı da bu , PCP ye göre avantajı bir tüfek cebinede biraz pelet iş bitti .senden daha özgürü yok hem hızlı hem özgür
-
Sağolun hür yaşadım hür yaşarım bağımlılığı sevmem 1 günde 500 civarı pellet attım gün bitiminde baya yorgun düştüm amacım 2 sene kadar bu tüfeği kulanıp şu anda türkiyede bulunan pcp lerden çok daha üstünü yurdumuza girdiğinde onlara terfi etmek bakalım zaman ne gösterecek.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Ağır mağır ama kral silah hakikaten. Modifiyeye de baya cevap veriyor sanırım. Kazasız belasız kullanmayı nasip esin Allah...
-
Hayırlı olsun. Güle güle keyifle kullan.
-
hayırlı olsun kazasız atışlar dilerim
-
hayırlı olsun güle güle kullanın bu silahın 5,5 luk pelletlerle yaylıların en iyisi olduğunu duymuştum.
-
hayırlı olsun güle güle kazasız ve isabetli atışlar 100mt grupmanlarınıda bekliyoruz
-
100 metrede grup yapabilmem için bir 3.60 maccarri kit ,dürbün,ve çok iyi pellet lazım şu haliyle 100 metrede şişe patlatır ama grup yapması için dediklerim şart olmalı .
-
100 metrede grup yapabilmem için bir 3.60 maccarri kit ,dürbün,ve çok iyi pellet lazım şu haliyle 100 metrede şişe patlatır ama grup yapması için dediklerim şart olmalı .
bunu standart hali ile yapabiliceğini pek sanmıyorum
-
Evet bende sanmıyorum ama 100 metre şişe kesinlikle patlatır birde aslında 100 metre grup denemek lazım ben denemedim deneyince kesin sonuca varırız.
-
Bu haliyle 100 metrede ince soda şişelerini patlatır.Tekrar hayırlı olsun
-