Çoktandır atış yastığı bakiyordum ama fiyatlar i görünce ben yapayım dedim .
Suni deri parçası 2 metre kadar 15 tl
Bol miktarda sünger
Vede dikis makinesi
airgunturk.com/attachment/36314/airgunturk.com/attachment/36324/airgunturk.com/attachment/36313/airgunturk.com/attachment/36317/airgunturk.com/attachment/36322/airgunturk.com/attachment/36319/airgunturk.com/attachment/36316/airgunturk.com/attachment/36320/airgunturk.com/attachment/36312/airgunturk.com/attachment/36315/airgunturk.com/attachment/36323/airgunturk.com/attachment/36318/ve annemin emektar dikis makinesi yaşı benden büyük ama maşallah halen tıkır tıkır
airgunturk.com/attachment/36321/
Atış yastığı yapımı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Dikiş makinesi de taş gibi duruyor hakikatten.
Çocuk kot pantalonundan da bir üyemiz yapmıştı. O da çok pratik bir fikirdi.
Ben de dolar uçmadan önce aliex üzerinden almıştım takım olarak ama içini dolduracak plastik granül bulamadım henüz.
-
Ben de dolar uçmadan önce aliex üzerinden almıştım takım olarak ama içini dolduracak plastik granül bulamadım henüz.
plastik yerine kedi kumu kullanabilirsiniz hem cok ucuz hemde bulmasi kolay. İnce kum olanlardan degilde taneli silika vs kumlar var 7 litresi 4-5 tl.
-
ben büyük boy sünger kullandım tanesi 50 kuruş 6 tane yetti ufak parçalara boldum hem çok hafif hem de stabilizasyon iyi . İnşaatçı larin sıva yaparken kullandıkları sünger lerden
-
elinize sağlık çok güzel olmuş keşke bizimde elimizden gelse
-
elinize sağlık çok güzel olmuş keşke bizimde elimizden gelse
suan bullpup kundak yapıyorum . Bullpup kundak düşünen ler acele etmeyin
-
Elinize sağlık güzel olmuş, sünger yerine kuru bakliyat (mesela mercimek) kullansanız daha iyi olur. Süngeri istediğiniz kadar sıkı yerleştirseniz de yumuşak kalabilir.
-
suan bullpup kundak yapıyorum . Bullpup kundak düşünen ler acele etmeyin
Merakla beklemeyedeyim yeni konuyu ahsaptan mi yapiyorsunuz?
-
Elinize sağlık güzel olmuş, sünger yerine kuru bakliyat (mesela mercimek) kullansanız daha iyi olur. Süngeri istediğiniz kadar sıkı yerleştirseniz de yumuşak kalabilir.
Eyvallah
aslinda denemedim değil . Arpa ile denedim ama çok ağır oldu -
evet kayindan yapıyorum @honor
-
10 numara olmuş. Elinize sağlık
-
Silika araştırırken boncuk strafor buldum. Nette mevcut çok yerde mevcut. Onlardan kullanmayı düşünüyorum.
-
Silika araştırırken boncuk strafor buldum. Nette mevcut çok yerde mevcut. Onlardan kullanmayı düşünüyorum.
eger çok yumuşak olmazsa ezilme yönünüden söylüyorum çok iyi olur
-
Yarın İzmir'den bi bakayım. Bulamazsam netten sipariş veririrm. Kullanım durumunu artık burdan paylaşırım.
-
Elinize saglik abi fabrikasyon gibi gorunuyor. Rezervasyon yapayim konuya
-
tebrikler mükemmel olmuş bende geçenlerde kendime çanta diktim el emeği başka
-
tebrikler mükemmel olmuş bende geçenlerde kendime çanta diktim el emeği başka
Aynen .
Amaç hobi ile stres atmak .
Böyle şeylerle uğraşıp iyi bir sonuç alinca çok daha güzel oluyor -
Okurken aklıma geldi. Armut koltukların içindeki malzeme ne acaba ağırlığa bayağı dayanıyor.
-
Armut koltuk malzemesi boncuk straformuş. Dün öğrenmiş oldum ben de. İzmir'de buldum 522 gramına ki benim için fazla fazla yeterliydi 50 lira çekince kalsın dedim. Nette bilinen bir sitede kilosu 28 lira. Bu sebeple ancak haftaya kaldı benim deneme işi.
-
Armut koltuk malzemesi boncuk straformuş. Dün öğrenmiş oldum ben de. İzmir'de buldum 522 gramına ki benim için fazla fazla yeterliydi 50 lira çekince kalsın dedim. Nette bilinen bir sitede kilosu 28 lira. Bu sebeple ancak haftaya kaldı benim deneme işi.
Eger dediğiniz gibi olursa sünger den daha iyi olur cunku parçacık sayısı hem cok hemde cok kucuk oldugu icin sekil alması ve doldurması daha kolay olur
-