Ben anlamıyorum hatsanın en çok tutulan silahı BT65 adamlar 65mm uzun namlulu modelini çıkartıyorlar hatsanstore'dan başka hiçbir yerde yok hiçbir açıklama yok hatsanın kendi 2017 kataloğunda bile yok... fuarda hatsan ile konuşurken bilginler av bayiisinden biride ordaydı oda ben yıllardır BT65 satıyorum 65cm lik namlulu modeli yok diye bi yemin içmediği kaldı.. nekadar anormal saçma sapan bi durum... hatsanstore benim bildiğim bozkurt avın sitesi ama kendi sitelerindede göremedim bursada yokmu kimse gidip bi baksada rahatlasak gerçi depolarından çıkartıp foto çekmişler ama.... çözemedim
Merhabalar,
Az önce pellet almak için bozkurtav a uğradım dışarı çıkmadanönce forumda gezinirken konu gözüme çarptı gidince tüfeğe bir bakayım dedimcidden dedikleri gibi doğru namlu 65 cm ve LW olarak satılıyor.Satıcıyadanıştığımda bu modelin özellikle 6,35 olarak üretildiğinisöylediler.Sitelerinde yoğunluktandolayı ürünü henüz eklenmediğini en kısa sürede bu eksikliğin giderileceğibilgisini aldım.Bu tüfekten başka var mı diye sorduğumda ise depolarındadigital green ve desert green olarak stokta mevcut olduğunu söylediler.Elimdebulunan tüm havalı ve av tüfeklerinibugüne kadar buradan aldım ve ciddi anlamda çok yardımcı oluyorlar güvenlealışveriş yapabilirsiniz bilginize.Fotoğraflarda standart namlu ile kıyasladım inceleyebilirsiniz.