- 1 hafta önce jsb saçma siparişi verdim kargoya koydukları gün firmayı aradım yalnış sipariş geçtim bunları geri çekip başka saçma gönderin talebim üzerine. bayiideki hakan bey hemen malı kargodan çekip istediğim saçmaları aynı gün kargoya verdi ve öyle sarmışlar ki matruşka gibi 30 katlı binadan düşse birşey olmaz. buradan benim kaprisimi çekip işini en iyi şekilde yapan kafkasav hakan beye çok teşekkür ediyorum. ben kendi kendime gönderiyo olsam bu kadar uğraşmazdım. Bu yazdıklarım reklam amacı gütmemektedir. Kötüyü yerer iyiyi överim.
kafkasav
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerinize sağlık. Satıcılara olumlu ya da olumsuz geri dönmekte fayda var.
-
Ben bir kere alis veris yaptim hic bir sorun yasamadim fakat bidaha alışveriş yapmak nasip olmadi.
Benim konuştuğum tanıdığım kadariyla ilimli iyi bir esnaf.
O dönemki alis verişteki fiyatlarida piyasaya göre bence baya uygundu. -
Bir kaç defa alışverişim oldu kafkasavdan kullandığım moderatörü ve scuba tüpü de oradan aldım. çok ilgililer gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
-
ben de ilk tufegim mod 125 vortexi oradan almıştım. Cor yardımcı olmuştu. Güvenilir ve özenli bir bayi
-
Çok iyi,Yusuf ve Hakan beyler gibi esnafların artması umuduyla.
-
Buradaki olumlu değerlendirmelerden sonra telefonla ulaştığım Hakan bey kibar bir insan. Salı günü verdiğim siparişi perşembe günü tedarik edip,bekletmeden kargoya verdiler. Biraz önce de elime ulaştı. Teşekkür ederim.
-
Oldukça ilgililer, pellet alımında tercihim orası
-
Diğer satıcılarada örnek olur inş
-
bende pellet aldim okadar güzel kargolanmiski emek ediyorlar hiç bir şeyi giz artı etmiyirlae
-
Paketleme konusunda cidden özenliler tavsiye edilir