Çok güzel görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim, sağ olun.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Çok güzel görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. isabetli atışlar...
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. isabetli atışlar...
Güle güle kullanın
Hayırllı uğurlu olsun inşaALLAH. Güle güle kullanın.İsabetli atışlar
Güle güle kullanın
Teşekkürler.
Hayırllı uğurlu olsun inşaALLAH. Güle güle kullanın.İsabetli atışlar
Teşekkürler, sağ olun.
Hayirli olsun hocam bu yandan kirma sanirim kurmasi zor oluyor mu? Yada pozisyon bozulmadan kurulacak kadar hafif mi?
Eger sifirlama sehpasindan almadan kurulabiliyorsa harika. Keske yerli ureticilerde boyle bir model uretse.
Hatta proximanin boyle bir versiyonu ciksa...
Hayirli olsun hocam bu yandan kirma sanirim kurmasi zor oluyor mu? Yada pozisyon bozulmadan kurulacak kadar hafif mi?
Eger sifirlama sehpasindan almadan kurulabiliyorsa harika. Keske yerli ureticilerde boyle bir model uretse.
Hatta proximanin boyle bir versiyonu ciksa...
Teşekkür ederim. Malesef sıfırlama sehbaşı üzerinden kurmak için çok sert. Malesef pozisyonu bozup doğrulmak gerekiyor. İlk baslarda namludan kirmaliya gore zor geliyor. Ancak alınca güzel oluyor. Bunun yaninda atış stabilitesi, geri tepmesi pcp ayarında.
hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun ...
hayırlı olsun
Teşekkürler,sağ olun
Hayırlı uğurlu olsun ...
Teşekkürler sağ olun
Arkadaslar, 15,43 grn gamo hunter ile atışlarda pellet yükleme mekanizmasından duman gelmezken
18.. veya 15.. graİnlik jsb pelletlerle atışlardan sonra yoğun miktarda duman oluyor.
Tüfekle 600 den fazla atış yapmışımdır. Gamo pellette dizelleme belirtisi yokken jsb de yoğun miktarda olmasının sebebi nedir.
Arkadaslar, 15,43 grn gamo hunter ile atışlarda pellet yükleme mekanizmasından duman gelmezken
18.. veya 15.. graİnlik jsb pelletlerle atışlardan sonra yoğun miktarda duman oluyor.
Tüfekle 600 den fazla atış yapmışımdır. Gamo pellette dizelleme belirtisi yokken jsb de yoğun miktarda olmasının sebebi nedir.
Daha fazla sürtünme oluyo olabilir.
Pelletlerde yağlanma olmasın bir kontrol edin
Ben de bu günlerde diana 460 dan bir üst basamak atlamayı düşünürken bu konuyu gördüm.
Uzak mesafe atışları yaptınız mı, nasıl bir intiba bırakıyor.
Pelletlerde yağlanma olmasın bir kontrol edin
Farkli bir kutu açıp deneyecegim
Ben de bu günlerde diana 460 dan bir üst basamak atlamayı düşünürken bu konuyu gördüm.
Uzak mesafe atışları yaptınız mı, nasıl bir intiba bırakıyor.
En uzak mesafe olarak 65 metre atış yaptım. Ramazan dolayısıyla 100 metre lere atış yapamadım. 65 metreden gurupman çok iyi. Bu güne kadar kullandığım yaylılar da en iyi atışları bununla yaptım.
Jsb nin açılmamış farklı kutularıyla atışlar yaptım. Duman sorunu bu pellette hala var. 20 metrede Gurupmani çok dağınık oluyor. Gamo pellette ise duman olmuyor.
@umutunal1982 ben konuyu tam anlayamadim 65 mt grupmani iyi 20mt dağınık mi yapiyor jsb de
@umutunal1982 ben konuyu tam anlayamadim 65 mt grupmani iyi 20mt dağınık mi yapiyor jsb de
65 mt Gurupmani gamo hunter ile yaptım. Ama jsb de malesef dizelleme yapıyor ve 20 mt dahi gurupman dağınık oluyor.