Arkadaşlar kral puncher pro ile dün olarak şöyle bir sorun yaşadım. Güçlü seviye ile uzak mesafe atışı yaptım. Yakın mesafe için ayarı düşürünce tetiğin sıralı şekilde hava boşalttığını farkettim. En güçlü modun haricinde saçma (pellet) atmıyordu. Akşam eve gelince bir kere daha denedim. Şimdi ise ne saçma sürüyor ne tetik basıyor.Sanırım tetik mekaniğinde problem oluştu. Konuya hakim olmadığım için servise göndereyim diyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum. İyi günler.
Tetik arıza
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence durumu ilk önce bir izah edin.
Servis ne diyecek ona göre gonderirsiniz.
Şikayeti bildirin onlar sizi yonlendirsin. -
Bence durumu ilk önce bir izah edin.
Servis ne diyecek ona göre gonderirsiniz.
Şikayeti bildirin onlar sizi yonlendirsin.Dün e _posta atmıştım. Bugün aradım, gönderin bakalım diye cevap aldım. Gönderince belli olacak sanırım. Teşekkür ederim karamurat. Bakalım ilgi ve alaka nasıl olacak sonucu tekrar haber vereceğim.
-
Rica ederim.
Sonucu paylasmaniz diğer kullanıcılar için faydalı olacaktır.
inşallah kisa sürede sorunsuz olarak tufeginize kavuşur ve keyifli atışlar cikartirsiniz. -
inşallah sabırsız bekliyorum herkese keyifli ve bol isabetli atışlar
-
Konuyu izliyorum, sonucu bildirirseniz yararlı olur.Saygılar
-
Arkadaşlar hala tüfeğim gelmedi geçen hafta Salı gönderdim bugün salı
. Bekliyorum Kral hizmeti hakkında herkesin bir fikri vardır. Ben ilk defa kral kullanıyorum. Nasip, bekliyorum... -
Benim takip ettiğim kadarıyla ile 2-3 iş gününde geri yolluyorlar, geçen hafta 19 mayıs girdi araya ondan herhalde.Sonucu bekliyoruz.
-
Bana da öyle dediler. Dedim ya sabır deyip bekliyorum. 1 gün 19 mayıs tatili 1 gün pazar tatili vardır. Aslına bakarsan 19 mayıs ı tatil yapan özel bir kuruluşu da takdir ettim.
-
Sormayın, Maxi puncher tüfeğimi at44 valf arızası nedeniyle uzun süre hatsanda yatinca(burada hatsanın servis anlayışını takdir, süresini ise eleştiriyorum) kızıp almıştım, iyikide almışım çok daha memnunum.
-
sanırım olaylar bazı durumlara göre değişiyor. Ben hatsan da pek beklemedim.