Vorte X bu kadar zayıf mı oluyor, çok şaşırdım.
Hatsan Dominator 200W Elite LW Vortex mi yoksa Mod 135 QE Vortex mi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gecen hafta aldigim dominator 200w elite model tufegimle bir kutu pelet attiktan sonra , bugun chrony olcumu yaptik, ortalama 670fps deger elde ettim. Kullanilan pelet 5.52 mm jsb 13.43 grain. Dominator vortex elite orjinal hali ile 13.5 fpe guc uretmekte. Bana yetersiz geldi acikcasi. Uzak mesafelerde dusme fazla oluyor.
jsb exact jumbo rs pelletlerin genel karakteri galiba bu durum. Benim striker 15.43 grain gamo pellet ile 16 fpe sonuç verirken 13.43 jsb ile 11.5 fpe ancak üretebiliyor. Bence durum Dominatorden çok pellet kaynaklı. Diğer pelletler ile sonuçları merak ediyorum.
-
ozaman jsb 15.89 grain daha mantıklı.
-
Güç azligindan dolayi silahima satilik ilani actim. Gaz pistonu vs ile oynamak istemiyorum. Direk mod 135qe alicam.
-
Iyi, hayırlısı olsun sizin için.
-
şimdiden hayırlı olsun
-
Şimdiden hayırlı olsun.
Neden qe, neden yaylı uzun namlu olanı değil. -
İsabeti daha iyi, sarsinti daha az ve tek yonlu, gucu yeterli, normal yayli 135 de durbun tutmanin imkani yok. Sirf biraz daha guclu diye , sarsintili ve optik tutmayan bir model almam. 135 de duracak durbun, ayak ile beraber tufegin 3 kati fiyatinda.
O yuzden qe vortex aliyorum
-
İsabeti daha iyi, sarsinti daha az ve tek yonlu, gucu yeterli, normal yayli 135 de durbun tutmanin imkani yok. Sirf biraz daha guclu diye , sarsintili ve optik tutmayan bir model almam. 135 de duracak durbun, ayak ile beraber tufegin 3 kati fiyatinda.
O yuzden qe vortex aliyorum
Mod 135 QE vortex iyi bir seçim..
Ama başınıza tüfekle ilgili gelebilecek bazı problemlere hazırlıklı olun ..
Ya da benim başıma gelenleri size anlatayım..
Sorun münferitte olabilir..
Kronik de..
Öncelikle ön kundak vidası iki kere kırıldı..
Toplam atış sayım 750 pellet civarı..
Bu şu an üçüncü ön kundak vidası..
---------------------------------
Tüm kış sezonu temizlenmiş halde yatan tüfek..
geçen ay sezona başlamak için atış yerine gittiğimde...
Vortex havasının tamamen boşaldığını fark ettim..
Tüfek hatsan servise elden gitti ve bugün elime geçecek..
Ben de bu sorunlar oldu..Yaşadığım sorunlar kronik mi münferit mi bilemem..
--------------------------------------------
Hatsan Torpedo mod 150 sniper vortex modelini de incelemenizi tavsiye ederim..Mod 135 QE kararınız hayırlı olsun...
-
150 veya 155 bana kurmak ve pelet sokmak konusunda biraz zahmetli geldi.yoksa hiç düşünmeden onubalırdım. Altran kurma deyince aklıma hep, benim halen de kullandığım diana 460 geliyor. Hatsan öyle basit ve rahat değilmiş.
-