Nazilli Atış Poligonumdaki atışlarım
Poligon Atışlarım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atış yeri güzelmiş ama o kullandığınız pelletler ucu sivri isabet açısından pek kullanışlı değil bilginiz olsun
-
Düz olanını mı tavsiye edersiniz?
-
ucu domet yuvarlak olan pelletler isabetlidir jsb yada spoton gamo prohunter deneyebilirsiniz
-
Deneyeceğim, teşekkür ederim
-
Sn. aksu09 , denizliden sık sık izmir veya sökeye gideriz, poligonu görünce yolda hem soluklanır hem de bir iki atış yaparım dedim, çok güzel bir yere benziyor, özel bir yer mi yoksa halka açık mı, bir de yerini tarif edebilirmisiniz?
Havalı silahlar garip bir biçimde belli pelletlerle daha iyi sonuç veriyor, bunu keşfetme keyfi de bizlere kalıyor,sivri uçlular tahribatta daha iyidir diye okumuştum. -
Sn. aksu09 , denizliden sık sık izmir veya sökeye gideriz, poligonu görünce yolda hem soluklanır hem de bir iki atış yaparım dedim, çok güzel bir yere benziyor, özel bir yer mi yoksa halka açık mı, bir de yerini tarif edebilirmisiniz?
Havalı silahlar garip bir biçimde belli pelletlerle daha iyi sonuç veriyor, bunu keşfetme keyfi de bizlere kalıyor,sivri uçlular tahribatta daha iyidir diye okumuştum.Selamlar. Nazilli merkeze çok yakın. Halka açık, etrafı çevrili. Merkezden Dereağzı köyüne giderken yol kenarı. Koordinatları N37° 56' 32,6 E28° 19' 13,2