Öncelikle söyleyeyim, konuyu incelemeler bölümüne açıcaktım ama yeni konu butonu yoktu, buraya açtım.
Evden mod90 diye yola çıktım ama gittiğim yerde Hatsan yoktu. Türk olarak Kral ve Torun vardı. Baya bi kazık olduğu için Kral'a 160ytl vermek istemedim, Torun aldım. Hemen yanında ahşap olanı vardı bu kaça diye sordum adam o başka dedi. Baktım ki o Gamo Hunter 440 imiş. Yani o kadar tıpa tıp benziyor. Konu tipinden açılmışken, ben çok beğendim bu tüfeği. internetteki resmi çok dandik bişeye benziyor ama bunu Gamodan ayırt etmek çok zor, kalite akıyor her tarafından.
Yivlere gelince çok belirgin olmamakla birlikte düzgünlük olarak mükemmel. Pellet yuvası biraz dar. bütün pelletler zor giriyor. ama bence daha iyi. dürbünü 5-6 atışta ayarladım. gerçi pek dürbün sayılmaz ama (4x15 ve made in china) idare eder. ayakları öyle bir kere sıktım sonra gerisini dürbünden ayarladım. dediğim gibi 5-6 atışta ayarladım ondan sonra 20-30 mermi attım hiçbir oynama yok. Çünkü tüfekte tepme yok. Neyse şimdilik bu kadar. memnuniyetimi sorarsanız memnunum. mod90 alsaydım belki daha güçlü olacaktı ama, forumda yazılanlara göre, ne bu kadar kolay ayarlayabilecektim ne de dürbünün ayarı duracaktı...
ilk gruplarım burda:
Torun 6 ve 9 metre grupman