benim eski tüfeğimdir kendisi fiyatına göre güzel diyebilirim
evin balkonundan 25-30 metrede siyah şişe delme onun işiydi şimdi amcamda
Torun K-101 4.5mm "detaysız" inceleme
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kendı paramla aldıgım ılk tüfeğim olan torundan gayet memnunum ben 30 metreden bıra ve dedeorant sesılerını dans ettırıyorum soda sısılerı guzel patlıyo gamo ve crosman kullanıyorum pellet olarak guzel tufek bence.
-
benimde sahibi olduğum ikinci türeğim.Daha önce Hatsan ın eski bir modeli vardı hurda olmuştu nerdeyse ama atışları beni idare ediyordu iyice parçalanıncaya kadar.dün bende ilk dürbünüme kavuştum 3-9*32E markasız bişey gibi duruyor kutuda riffle scope yazıyor. Şimdilik beklentilerimi karşılıyor dürbün.bakalım ilerki zamanlarda ne gösterir bilemem ama sanırım başlangıç için karizma bi tüfek diyorum çok güzel yapılmış bir kopya bence
Saygılarımla
Meriç K. -
bende torun 5.5 almıştım 4x20 dürbünüm vardıı ve okadar memnundumki o tüfekten 30 metre şişe patlatıyodum şimdi kuzenime verdim sadece 3 4 dürbün değiştirdim dürbünler 1ayda 1 bozuluyodu ama tüfek bana göre bayağı güçlüydü saygılar bayağı yol gittim torunlar
-
dürbün ayarı bozuluyodu atınca kıl olmuştum bende yapıstırdım oraya 502 mıydı neydı onla sımdı gayet guzel..
-
Bir de maccari kitli hw 97k ile atış yapın derim Neyse memnunsanız sorun yok.Hayırlı olsun.
rocky abi neden bukadar sese takmış anlamadım ..ben herzaman tüfekte daha çok ses çıksın isterim..benim tüfek zaten gerçek yivliye benziyor
-