Yeni bir konu açmadan önce forumu yokladım ancak aradığım bilgiye ya da tavsiyeye ulaşamadım. Atıcılığa hevesli bir kardeşiniz olarak tecrübeli forum üyelerinden trap makinelerine ilişkin bilgi ve tavsiye istiyorum. Nitekim yakın bir zamanda manuel bir trap makinesi edinmek ve atışlara başlamak istiyorum. Yaşadığım şehirde(Sinop) bulmak nasip olmadı. Gittiğim av bayileri istersem sipariş edebileceklerini söylüyorlar ancak manuel trap makinelerine ilişkin yorum yapamıyorlar. Ellerinde olmadığı için deneme şansımız olmuyor. Netten alacağım ancak hakkında detaylı bilgi edinmeden de sipariş etmek mantıklı gelmiyor. Tecrübeli arkadaşlardan manuel tarp makineleri ile ilgili tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Mesela manuel bir trap makinesi plağı otomatikler kadar iyi fırlatabilir mi? Hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
Özellikle manuel makinelere bakıyorum çünkü emniyet gerekçesi ile şehirden çok çok uzak yerlerde kullanacağım. Elektriğe bağlama şansım olmayacak. Esasen bir büyüğümüzün elinde kaliteli ,pahalı olduğu için bu sıfatı kullandım, ve henüz paketinden dahi açılmamış bir otomatik trap makinesi var ve istediğimizde alıp kullanabileceğimi de defalarca söyledi ancak dediğim gibi elektrik meselesi sıkıntı. Araca bağlanabiliyor mu bu tarz makineler? Esasen benim atış yapmayı tasarladığım yere araç da giremiyor ancak öyle bir imkan varsa farklı yerlerde sırf tecrübe edinmek çin denemek isterim.
Evet, yorumlarınız bekliyorum.