http://m.ensonhaber.com/cani-sikildi-2…ndan-vurdu.html
Yorumu size bırakıyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
http://m.ensonhaber.com/cani-sikildi-2…ndan-vurdu.html
Yorumu size bırakıyorum
Sever misin sabaha mı saklarsın...
Düzeltme: Yazdığım hakareti sildim.
Tam bi dallama. O yanlislikla oldu ifadesi de yalan. Keske tutuklanıp biraz yatsaydi içerde. Iki tane ufak yavrucagimi buldun hedef alacak.
Tipini görünce bile uyuz oldum.
Sırf can sıkıntısını çözmek için o silahı modlayıp münasip bir yerine monte edeceksin...Ruh hastası...
Sever misin sabaha mı saklarsın...
Düzeltme: Yazdığım hakareti sildim.
ben çok severim Ardacım bir rastgelseler. Sevgi manyağı ederim onları ama rast gelmiyor muhterem ler
Alçak, namussuz.
Bir çocuk olsaydı kaza olabilirdi ancak 2 çocuk olunca kasit var galiba. 2 hafta önce de mersindeydi galiba, saçma bir çocuğun kalbine isabet edip öldürmüştü. Dikkatli olmak lazim
Kisiye yazacak cok sey varda forumu kirletmeye degmez.
Yetkililerde gidip havali satisina sinirlama getirmez umarim. Cunku bu is sinirlamayla duzelecek bir sey degil egitim ile alakli. Yoksa adam 350 liraya el altindan ruhsatsiz pompali tufek aliyor. Ne kadar sinir getirirsen getir bunlar satisa devam ediyor.
Bu arada kotu bir haberle de olsa tufeklerin gucunu gorduk ki kucuk pistonlu mod 25 bile boyle yaralanmaya sebep oluyor. Dikkati elden birakmayalim.
O resimde görülen tabanca ile tahminen 10 - 13 metreden isabet eden pelet öyle bir yaralanmaya yol açabilir mi.
Bana havalı işi değil gibi geldi.
Elbette öyle bir yaralanmaya sebep olabilir, hatta bırakın 13'ü 20-25 metreden bile öyle bir yaralanmakta sebep olabilir. Allah korumuş da başka bir yerlerine gelmemiş.
Olan çocuklara olmuş ...... Keyfi yüzünden... Ancak bi yandanda merak etmiyo değilim mod 25 bile böyle yapıyosa tüfekler sağlam bi pelletle önden girip arkadan çok rahat çıkar heralde, fotoğrafı görünce gerçekten çok şaşırdım.Allah bilinçsiz kullanıcıya kullanmayı nasip etmesin...
Bence bu tarz durumlarda kasıtlı mi kasıtsız mi bakılmaksızın kişi cezalandırılmalı ve ceza da hafif olmamalıdır. Çocuğu vurduktan sonra bana ne senin kasıtlı olup olmamandan. Herkes attığı peletin sorumluluğunda olmalıdır. Böyle insanların havalı veya ateşli silah sahibi olmaları da engellenmelidir.
Ömer Murat A., bugün sabah saatlerinde savcının itirazı üzerine Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerince yeniden gözaltına alınarak adliyeye götürüldü. Şahıs, 2. Sulh Ceza Mahkemesinde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı.
Ömer Murat A., elleri kelepçeli olarak adliyeden çıkarılarak cezaevine götürülürken basın mensuplarına tepki gösterdi.
Ömer Murat A., "Kardeşim bir şey yapmadım, kazayla oldu. Pişmanım diyorum da kazayla oldu. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ben okulunda insanım ya. Kazayla diyorum ya. Bir yerden sıçramış gitmiş, girmiş. Şişeyi vurdum oradan sıçramış parçalanmış saçma. Siz neyi çekiyorsunuz ki? Haberlerde yazmış yok onu tehdit etti yok bunu tehdit etti diye. Benim kimseyi tehdit ettiğim yok" dedi.
umarım şöyle ibret olacak bi ceza alır bunun gibi kendini bilmezler en azından cezayı görünce bu tarz hareketler yapmazlar
hadi çocuklardan birtanesini kaza ile vurdun diyelim, ulan ikinci çocuğuda mı kaza ile vurdun.Bu adam resmen test yapmış insan üzerinde,hiç yalan atmaya gerek yok. bide oruç tutuyormuş iftarı bekliyormuşfalan fişman, insana saygısı merhameti olmayana allahda merhamet etmez.
Bence başka bir havalı silah olsa gerek.
Savcı bunu anladı herhalde.
Neticede bence bu işte kasıt var. Basit bir kaza değil.
Hayırlısıyla şimdi sıra havalı silahlarla av yapanlarda.
Böylesi daha iyi olmuş gazetecilere röpartaj vereceğine savcıya hakime hesap verir.
Bir de Ramazan'da her münasebetsizliği yapan oruçluyum demiyor mu insan çileden çıkıyor vallahi..
Bunları yapanların oruç tutması yanlıştır.
Şerefsizliğin savunulacak bir yanı yok, ancak geçen hafta zoraki ultra 12 metre su şişesinden sekerek Skoda citigo otomobilimin ön camını kırdı.Dolayısıyla tarafsız yargı bunun gerçekten kaza mı yoksa kasten mi olduğunu saptayabilmelidir,sanırım kriminal balistik bu işi çözer.Umarım çıkarılan pellet usulüne uygun olarak polise teslim edilmiştir.
Ha, en hafifinden sekme durumun da dahi meskûn mahalde atış yapılması nedeniyle bu şahıs - sn. zetax'ın dediği gibi -sevgi ve saygıyı !!! hak ediyor.