- Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hatsan airmaxs rg 45mt
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel atışlar elinize sağlık .
-
teşekkür ederim.
-
Güzel atışlar ve iyi bir video çekimi olmuş ellerine sağlık
kanalına abone oldum , çekimlere devam et -
çok güzel olmuş tebrikler
-
Eline saglık cok guzel olmus,100 metrelerde sıra....
-
- Selamlar arkadaşlar havalı silah almak istiyorum ama ne marka nede özellik olarak hiçbir bilgiye sahip degilim iyi ve güçlü sıkıntı vermeyen birşey arıyorum yardımcı olurmusunuz
-
sayın @Faruktereci sorunuzu yanlış yerde sormussunuz. Aşağıdaki bölümde yeni konu açıp sorarsanız deneyimli arkadaşlarımız yardımcı olacaktir. Bir de ihtiyaçlarınızı tam belirtirseniz daha net cevap verilebilir. Yayli mi istiyorsunuz, gaz pistonlu mu,
Pcp mi. Azami kaç mt lere atış yapmayı planliyorsunuz. Gurupman atışları mi tahribat atışları mi yapacaksiniz. Bunlari belirtirseniz daha net cevap verilebilir. Siz de hobiye sorunsuz başlamış olursunuz.